Στα νησιά Φερόε ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη

Στα μακρινά νησιά Φερόε βρίσκεται ένας τραγουδιστής που υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα μας απασχολούσε ιδιαίτερα.

Ο Γιάνους Γουίμπεργκ όμως πλέον έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός στην Ελλάδα λόγω της εκπληκτικής του ομοιότητας με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το προφίλ του στο instagram.

 

O τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του Open για το πώς ανακάλυψε την ομοιότητά του με τον Έλληνα συνάδελφό του.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω “Καλημέρα”. Είμαι 32 ετών και είμαι από τα νησιά Φερόε που βρίσκονται ανάμεσα στη Δανία και την Ισλανδία. Έγινα διάσημος στην χώρα μου το 2016 όταν έκανα ένα από τα μεγαλύτερα hit. Μετά πήγα στην Δανία για να κάνω μουσική με τον παραγωγό μου» είπε ο Γουίμπεργκ, συστηνώμενος στο ελληνικό κοινό.

«Θεέ μου είσαι ζωντανός;»

Στη συνέχεια μίλησε για τη στιγμή που έμαθε ότι μοιάζει στον Παντελίδη μετά την τυχαία του συνάντηση με μία κοπέλα.

«Μια μέρα ήμουν σε ένα βενζινάδικο όταν μια κοπέλα με κοιτούσε πολύ έντονα, δεν μπορούσε καν να μου μιλήσει. Έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της και μου είπε “Θεέ μου είσαι ζωντανός; Της απαντάω “τι συμβαίνει; Μου απαντάει ” Πρέπει να σε φωτογραφήσω, με τρόμαξες γιατί μοιάζειε πολύ με τον Παντελή Παντελίδη. Τότε εγώ δεν ήξερα ποιος είναι»» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως η κοπέλα τού έδειξε φωτουγραφίες του στη google.

Το βίντεο με το τραγούδι

Μετά, μίλησε για το βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο Instagram τραγουδώντας το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Γίνεται».

«Φυσικά η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εμένα. Κάναμε τρεις ώρες για να μάθουμε τους στίχους του τραγουδιού. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Τώρα θα φτιάξουμε τη δική μας εκδοχή του “Γίνεται”»,είπε ο Γουίλμπεργκ και κατέληξε απαντώντας στο αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Έλληνα τραγουδιστή.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά ο αδελφός του σχολίασε σε μια ανάρτησή μου, θα του απαντήσω σύντομα με μήνυμα
Ίσως συνεργαστώ με τον αδελφό του (σ.σ που είναι τραγουδιστής) όταν έρθω Ελλάδα. Δεν ξέρω πότε αλλά θα γίνει σύντομα»

Recommended For You

About the Author: efoni