Στα δικαστήρια προσφεύγει ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Αραμπαντζής μετά τη «δολοφονία χαρακτήρα» που στήθηκε εις βάρος του

Με μια οργισμένη ανάρτηση στην οποία αναφέρεται πως προσέφυγε στη δικαιοσύνη μετά τα όσα γράφτηκαν εις βάρος του τις τελευταίες μέρες απάντησε ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Αραμπαντζής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Παρ όλο που η αρχική μου στάση ήταν να μην απαντήσω στην λασπολογία που έχω δεχθεί τις τελευταίες ημέρες με συνεχείς αναρτήσεις υποψηφίων άλλης παράταξης θα ήθελα να διαψεύσω ρητά τις φήμες που κυκλοφορούν για μένα κ σκοπό έχουν να σπιλώσουν την πολιτική μου φήμη. Ουδέποτε έχω εμπλακεί στην ζωή μου δικαστικά ,ή έχω συλληφθεί πόσο μάλλον για κάποια κατηγορία τόσο σοβαρή όσο αυτή που αιωρείται τις τελευταίες μέρες! Ειλικρινά, ο σκοπός μου ήταν να απέχω από όλη αυτή την παραφιλολογία και λασπολογία αλλά όλα θα λυθούν με την νομική οδό !!
Ευχαριστώ τ Δήμαρχο μου και όλους αυτούς που με στηρίζουν και που ποτέ δεν αμφέβαλλαν για μένα!!
Αυτά λοιπόν !!
Με εκτίμηση ο φίλος σας!

Ο Άγγελος Αραμπαντζής βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς καμία ουσιαστικά αφορμή. Κάποιος ξεκίνησε να διακινεί μια φήμη για αντιδήμαρχου που συνελήφθη. Η φήμη αυτή ώρα με την ώρα διογκώθηκε και εν τέλει κατέληξε να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μάλιστα η απόλυτα αναληθής πληροφορία έφτασε – πως άραγε- και σε μέσα ενημέρωσης, τα οποία μετά από τις απαραίτητες διασταυρώσεις την απέρριψαν.

Είναι εμφανές πως αυτή η διαδικασία έχει πολιτικές πηγές, καθώς ο Άγγελος Αραμπαντζής είναι ένας από τους αντιδημάρχους με υψηλή δημοφιλία και μέσω της ιστορίας αυτής γίνεται μια προσπάθεια να πληγεί πολιτικά, δέκα μόλις μέρες πριν τις εκλογές. Παράλληλα βέβαια κάποιοι ίσως περίμεναν να πληγεί και η παράταξή με το ψηφοδέλτιο της οποίας είναι υποψήφιος.

Η αλήθεια είναι πως η κοινωνία των Αχαρνών με έκπληξη παρακολουθεί το πώς μπορεί να διαπραχθεί μια «δολοφονία χαρακτήρα» χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αλήθεια. Ένα fake news διακινείται και φθάνει στο σημείο να παρουσιάζεται από κάποιους ως αλήθεια παρόλο που δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Ιστορίες πρωτοφανείς για το Μενίδι που ζει στιγμές που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ. Και δεν πρέπει να τις ξαναζήσει.

Recommended For You

About the Author: efoni