Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ώρα και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τον μεγάλο τελικό του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (13/6).

Ο Στέφανος έχει ήδη γράψει ιστορία, ωστόσο θέλει να ολοκληρώνει την ονειρική πορεία του στο Παρίσι, σηκώνοντας την κούπα κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, ο οποίος πέταξε εκτός τον “βασιλιά του χώματος”, Ράφα Ναδάλ.

Ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13/6/2021 και θα αρχίσει στις 16:00 το μεσημέρι. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, αλλά και από το Eurosport1.

Ο Τσιτσιπάς μετά την επικράτησή του κόντρας τον Ζβέρεφ έγινε το νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης, ενώ ο «Νόλε» είναι στο Νο1. Ο τελικός αναμένεται να είναι μια… γιγαντομαχία και ευχή όλων είναι να καταφέρει ο Στέφανος να κατακτήσει και τον τίτλο, κάνοντας ακόμα πιο μυθικό το ήδη σπουδαίο επίτευγμά του.

«Χρυσάφι» για τον μεγάλο νικητή

 

Οι σπουδαίες επιτυχίες φέρνουν και αρκετές χιλιάδες ευρώ ως έπαθλα στο τένις!

Ο Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό major τουρνουά και παράλληλα εξασφάλισε ένα μεγάλο πόσο.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα που εξασφάλισε ως φιναλίστ είναι 750.000 ευρώ, ήτοι τα διπλάσια από αυτά που κέρδισε με την παρουσία του στα ημιτελικά (βλ. 375.000). Σε περίπτωση που κατακτήσει και το τρόπαιο τότε το ποσό θα εκτοξευθεί στα 1.400.000 ευρώ!

Recommended For You

About the Author: efoni