Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού στο Australian Open

Η ώρα του τελικού του Australian Open έφτασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για την… κορυφή του πρώτου Grand Slam στη σεζόν.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς στη διεκδίκηση του φετινού Australian Open. Ο ένας ψάχνει το πρώτο του Grand Slam τρόπαιο και ο άλλος κυνηγά το μυθικό 22ο major τίτλο του.

Ο τελικός του Australian Open θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στις 10:30 στη «Rod Laver Arena» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Eurosport 1 HD. Φυσικά, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Οι προηγούμενες μονομαχίες Τσιτσιπά – Τζόκοβιτς κι ο επικός αγώνας στο Παρίσι

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς έχουν αναμετρηθεί 12 φορές στο Tour, με τον Σέρβο να έχει ρεκόρ 10-2. Μάλιστα, ο «Νόλε» μετράει εννιά σερί νίκες επί του Στέφανου, ο οποίος έχει ηττηθεί και στους πέντε τελικούς που έχει παίξει μαζί του.

 

Ένας εξ αυτούς είναι κι ο αγώνας τίτλου του Roland Garros το 2021. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0 σετ, αλλά ο εκπληκτικός Τζόκοβιτς έκανε την ανατροπή (3-2) και πήρε τον τίτλο. Τελευταία νίκη του Έλληνα τενίστα ήταν στο Masters της Σαγκάης το 2019, όταν είχε επικρατήσει 2-1 για τα προημιτελικά.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Χατσάνοφ – Τσιτσιπάς 0-3 (6(2)-7, 4-6, 7-6(6), 3-6)

Karen Khachanov v Stefanos Tsitsipas Extended Highlights | Australian Open 2023 Semifinal

Τζόκοβιτς – Πολ 3-0 (7-5, 6-1, 6-2)

Novak Djokovic v Tommy Paul Highlights | Australian Open 2023 Semifinal

 

Recommended For You

About the Author: efoni