Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε τον τίτλο στη Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-4, 3-6, 7-6(2) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Μαγιόρκα. Αυτός είναι ο ένατος τίτλος στην καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και ο πρώτος στο γρασίδι.

Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε κατακτήσει φέτος το Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Λονδίνο για το τουρνουά του Wimbledon.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ στον πρώτο γύρο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με δύο μπρέικ στο πρώτο σετ για το 4-0. Σε εκείνο το σημείο ο Μπαουτίστα Αγκούτ αντέδρασε και κατέκτησε τρία γκέιμ στη σειρά (ένα μπρέικ) μειώνοντας σε 4-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ στο σερβίς του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-1 του δεύτερου σετ. Ο Αγκούτ αντέδρασε και κάνοντας δύο μπρέικ πήρε το σετ με 6-3 και ισοφάρισε τον τελικό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του τρίτου σετ και τη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 4-1. Στο 5-3 ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για τη νίκη αλλά ο Ισπανός βρήκε μπρέικ και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5 και το τρίτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 2-0 με μίνι μπρέικ και στη συνέχεια έκλεισε τον τελικό.

Recommended For You

About the Author: efoni