Στέφανος Τσιτσιπάς: Η φωτογραφία που έγινε viral στις τουαλέτες του CitiOpen

Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιο σχόλιο του στο Twitter, αλλά μια φωτογραφία που έγινε viral!

Η μορφή του Στέφανου Τσιτσιπά υπάρχει στις ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου κι όπως είναι φυσικό στα social media έγινε ένας χαμός με τα σχόλια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η επιλογή του, αποτελεί ένα είδος πειράγματος για το γεγονός ότι αργεί στα toilet breaks.

Σκληρή δουλειά στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του, έχει ανεβάσει ρυθμούς για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ο 24χρονος τενίστας επέλεξε να μην παίξει σε κάποιο τουρνουά, μετά τον αποκλεισμό του στο Wimbledon κι όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει στα courts στο Masters του Μόντρεαλ, το οποίο θα διεξαχθεί 7-14 Αυγούστου. Στο «1000άρι» του Καναδά θα κληθεί να υπερασπιστεί τους 360 βαθμούς από την περσινή παρουσία του μέχρι τα ημιτελικά.

 

Τη Δευτέρα (1/8) ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τον κάτοχο τριών Grand Slam, Στάνισλας Βαβρίνκα, ενώ στο διπλανό court βρέθηκε κι ο Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος επέλεξε τις ίδιες εγκαταστάσεις για να προετοιμαστεί ενόψει των τουρνουά στην Αμερική. Τις επόμενες ημέρες ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναχωρήσει με προορισμό την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Recommended For You

About the Author: efoni