Στέφανος Κασσελάκης: «Θα μείνω στο κόμμα 1.000% – Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει»

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Ελλάδα δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που «τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από τον νέο γύρο προεδρικών εκλογών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Κασσελάκης δηλώνει «1.000 σίγουρος» πως «θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα», αλλά και «θα ηγηθώ στις εθνικές εκλογές» ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές» είπε ο ίδιος και τόνισε πως «μόνο η βάση μπορεί να διώξει» από την προεδρία του κόμματος.

Παραδέχθηκε πως έχει κάνει λάθη στην έως τώρα πορεία του, αλλά «δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς έχει κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, συγκεκριμένα.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, επεσήμανε πως «αφιέρωσα τον μισό μου χρόνο σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος».

Αναφορά, όμως, έκανε και στον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα. «Έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτωβ, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει.

Τέλος, είπε πως «θα γίνω πρωθυπουργός».

Συνέντευξη Στέφανου Κασσελάκη στα Νέα

Εν αναμονή των ανακοινώσεων Γεροβασίλη

Σημειώνεται πως η συνέντευξη Κασσελάκη έρχεται εν αναμονή των ανακοινώσεων από την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία – όπως όλα δείχνουν – θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Γεροβασίλη θα τοποθετηθεί σήμερα, Σάββατο (24/2), στο Συνέδριο του κόμματος και αναμένεται να ανακοινώσει πως κατέρχεται αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη.

Σημειώνεται πως η βουλευτής πήρε την απόφασή της να είναι υποψήφια, θέτοντας ως όρο ότι θα λάβει τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα.

Η απόφαση, δε, ελήφθη ύστερα από μία μυστική μεταμεσονύχτια συνάντηση που είχε με σημαντικά στελέχη του κόμματος.

Ειδικότερα, η βουλευτής είχε σύσκεψη με τους Νίκο Παππά, Αλέκο Φλαμπουράρη, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ράνια Σγίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, όπου εκφράστηκε η θέληση να κατέλθει κάποιος υποψήφιος που τους εκφράζει.

Recommended For You

About the Author: efoni