Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστελνε σε κοπέλες

Σάλος έχει προκληθεί από το απόγευμα της Δευτέρας (13/12), μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η εκπομπή της Δευτέρας (13/12) προβλήθηκε και ολοκληρώθηκε σε φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και να μην θυμίζουν σε τίποτα την παρέα που συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια τα βράδια των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να σταματήσει η προβολή της. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

Στο Twitter επικρατεί κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις τελευταίες ώρες κοπέλες έχουν αναρτήσει μηνύματα που φέρεται να τους έχει στείλει, ενώ συνεχίζονται και οι καταγγελίες.

Recommended For You

About the Author: efoni