Σπάτα: Τα σενάρια για τα αίτια του τροχαίου με τους δύο νεκρούς

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στα Σπάτα, όπου μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη λεωφόρο Σπάτων, έχασαν τη ζωή τους ένας 18χρονος και μία γυναίκα 52 ετών.

Το τροχαίο στα Σπάτα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 08:00, στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου, με τα αυτοκίνητα να γίνονται «σμπαράλια» από τη σύγκρουση.

Το όχημα που οδηγούσε 18χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ που οδηγούσε 52χρονη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.

Το ΙΧ του νεαρού αφού εξετράπη της πορείας του, υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της γυναίκας.

Μια πληροφορία που εξετάζεται είναι ότι έσκασε το λάστιχο του ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να ακολουθήσει η σύγκρουση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τροχαίο στα Σπάτα: Εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί

Από το τροχαίο στα Σπάτα, οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου στο irafina.gr, «αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο ατόμων».

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Recommended For You

About the Author: efoni