Σοκ στη Ραφήνα από την απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Ραφήνας, μετά την αποκάλυψη του irafina.gr, για την απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού από 48χρονο άνδρα, το βράδυ της Πέμπτης (27/5) στην οδό Νηρέως Πρωτέως στο δρόμο για την παραλία Μαρίκες.

Από την ώρα που δημοσιεύσαμε το κείμενο έχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα από αναγνώστες μας, οι οποίοι ζητούν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, το όνομα του άνδρα που έχει συλληφθεί, όπως και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του και να μην αφεθεί ελεύθερος, όπως έγινε πρόσφατα με τον δάσκαλο που έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του irafina.gr, για το περιστατικό έχει καταθέσει το ζευγάρι το οποίο βοήθησε τη 12χρονη να διαφύγει από τον 48χρονο και που στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία να σημειώσουμε πως κινήθηκε τάχιστα και συνέλαβε τον, μέχρι αυτή την ώρα, φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο αυτά παιδιά είναι και αυτά σε κατάσταση σοκ καθώς είναι νεαρά σε ηλικία και ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε καν για τη σύλληψη του 48χρονου, πόσο μάλλον για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του, το οποίο να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μπορεί να δοθεί από εμάς χωρίς την εντολή εισαγγελέα.

Το μόνο που μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε αποκλειστικά είναι πως το όχημα του φερόμενου ως δράστη, με το οποίο προσέγγισε την 12χρονη ήταν ένα Toyota λευκού χρώματος

Το θέμα θα το παρακολουθούμε στενά και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε μέσα από το irafina.gr.

Πηγή: irafina.gr

Recommended For You

About the Author: efoni