Σάλος με την ανάρτηση της Βόζεμπεργκ για το χρυσό του Τεντόγλου – «Ζητώ συγγνώμη, τεχνικό λάθος»

Σάλο προκάλεσε η συγχαρητήρια ανάρτηση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ, στον Μίλτο Τεντόγου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου –από τον δεύτερο– στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην ίδια ανάρτηση για τον Μίλτο Τεντόγλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ έβαλε, μεταξύ άλλων, τα σήματα της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προκαλώντας αντιδράσεις στα social media, με την ίδια να απολογείται.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του» έγραψε η κα Βόζεμπεργκ.

Η αρχική ανάρτηση της Βόζεμπεργκ για Τεντόγλου
Η αρχική ανάρτηση της Βόζεμπεργκ για Τεντόγλου | Twitter – @vozemberg

Αντιδράσεις στα social media για την ανάρτηση της Βόζεμπεργκ

Αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν για την ανάρτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ για τον Μίλτο Τεντόγλου, με κάποιους να της ασκούν κριτική αναφέροντας «επισύρει μηνύσεις. Καπηλεύεστε τον κόπο ενός ανθρώπου που δεν σας ζήτησε τίποτα».

Από την άλλη, αρκετοί αποφάσιζαν να τρολάρουν την ανάρτηση της κα Βόζεμπεργκ, αντιστρέφοντας –στη φωτογραφία– τον Μίλτο Τεντόγλου με την ίδια , με τον αθλητή να «συγχαίρει την ευρωβουλεύτρια».

Recommended For You

About the Author: efoni