Σάλος με λίστα μαθητών νηπιαγωγείου που δημοσίευσε ιστοσελίδα – Τι απαντά ο Μπογδάνος

Σάλο και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, προκειμένου να αναδείξει το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα». Το εν λόγω δημοσίευμα -πριν κατέβει- αναδημοσίευσε από την πλευρά του και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα meaculpa.gr δημοσίευσε χθες Τρίτη, έναν κατάλογο με ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου και του ονόματος της δασκάλας τους. Η εν λόγω λίστα χαρακτηρίστηκε από το σάιτ ως «σοκαριστική» και ότι αναδεικνύει, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα». Στο δημοσίευμα μάλιστα επισημαινόταν ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι από τις «ελάχιστες εξαιρέσεις» βουλευτών που ασχολείται με το ζήτημα, με τον ίδιο να κάνει retweet το επίμαχο άρθρο.

Το θέμα όμως πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους διαχειριστές του σάιτ να κατεβάζουν τον εν λόγω κατάλογο (που ως πηγή χρησιμοποίησαν τα social media) από το άρθρο, κάνοντας λόγο για «ατόπημα». Συγκεκριμένα, σε tweet του meaculpa.gr αναφέρεται: «Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

Recommended For You

About the Author: efoni