Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού ανήλικης

Στη σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανήλικη προσήλθε την Κυριακή (29/8) στο τμήμα ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μαζί με τη μητέρα της, και προχώρησε σε καταγγελία. Σύμφωνα με όσα είπε η 17χρονη, έπιναν μαζί με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε μπαρ και στη συνέχεια πήγε σπίτι του και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού συνελήφθη και ένας 40χρονος Νιγηριανός.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Καλλιτεχνικός μάνατζερ ο Νιγηριανός που καταζητείται για το βιασμό της 17χρονης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Σεμέδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού.

Εκεί συνάντησαν την 17χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού και ο Νιγηριανός, την μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο, όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος.

Σημειώνεται ότι, η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Recommended For You

About the Author: efoni