Ρούλα Πισπιρίγκου: 31 Ιανουαρίου η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Για τις 31 Ιανουαρίου έδωσε διακοπή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή, καθως η 33χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα βρίσκεται αυτήν την ώρα στην Ευελπίδων, όπου απολογείται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της Ίριδας και Μαλένας.

Ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, είχε ενημερώσει την πρόεδρο του δικαστηρίου ότι δεν θα έχει τελειώσει την προγραμματισμένη απολογία της ενώπιον της 35ης ανακρίτριας για να μπορέσει να βρεθεί στο δικαστήριο, με την προεδρο να επιμένει και να δίνει διακοπή τελικά για σήμερα.

Αλέξης Κούγιας:

Κατά την είσοδό του στην ανακρίτρια σήμερα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις σχετικά με την απολογία της αλλά και την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

 

«Προσερχόμεθα για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα λύθηκαν και τα αιτήματά μας εν μέρει ικανοποιήθηκαν. Ελπίζουμε η κα ανακρίτρια να μην δείξει την ίδια μεροληπτική στάση που είχε δείξει προηγουμένως. Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο το οποίο έχει κατευθύνει και την ανάκριση όσον αφορά την υπόθεση της Τζωτζίνας όσο και την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έγινε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από φαρμακοποιός και βρέθηκε με ειδικότητα στην ιατροδικαστική λόγω των προσωπικών της σχέσεων με καθηγητή. Προκαλώ τη συγκεκριμένη κυρία να επιτρέψει να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να φανεί πόσες φορές έχει μιλήσει με τους Καρακούκη – Καλογρηά και τον Λέων. Αυτό το απόρρητο θα αποδείκνυε το πως κατασκευάστηκαν οι κατηγορίες κατά της εντολέως μου».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι ο Κούγιας εξαγόρασε την υπόθεση. «Αντί να την υπερασπίζεται έγινε συμπαρουσιαστής εκπομπής» είπε και έστειλε ένα μήνυμα σε όσους του επιτίθενται. «Να κοιτάξουν να με μιμηθούν».

Τέλος, εξέφρασε ένα παράπονο για την απόφαση να συνεχίσουν τη δική σήμερα που θα απολογηθεί η Πισπιρίγκου. Τόνισε, επίσης, ότι στην υπόθεση αυτή έχει χαθεί μετρό. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω δει στα τόσα χρόνια που είμαι δικηγόρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni