Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο, οι νέες αποκαλύψεις από την Νικολούλη και oι νέες μαρτυρίες που την «καίνε»

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News”, έπειτα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ. Η κατηγορούμενη φέρεται να αναζητούσε «ουσίες που σκοτώνουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε αναζητήσει και την κεταμίνη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγιναν οι συγκεκριμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς θα μπορούσαν να δώσουν νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συνολικά για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Κατασχέθηκε μέχρι και το dvd του γάμου τους

Την Παρασκευή (01.04.2022) αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έκαναν έρευνες στο σπίτι της οικογένειας και κατέσχεσαν προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης.

Η εντολή που είχαν οι αστυνομικοί ήταν η ενδελεχής έρευνα των χώρων και η κατάσχεση στοιχείων – αντικειμένων που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», οι άνδρες της τοπικής ΕΛΑΣ πήραν ομολογουμένως αρκετά πράγματα, όπως dvd από τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τη βάπτιση ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας και κάποια ακόμα, το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με ποδοσφαιρικούς αγώνες του Μάνου.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφορούν στο σύνολο τους συνταγογραφημένα φάρμακα που λάμβανε η 9χρονη Τζωρτζίνα και ό,τι υπήρχε στο φαρμακείο του σπιτιού -εκτός από Depon– αλλά και εισπνεόμενα σπρέι.

Αγγελική Νικολούλη: «Ο Μάνος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να τον απειλεί»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Αυτός ήταν, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, και ο λόγος που ο Μάνος δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

«Χειρίστηκε όλο τον κόσμο, κορόιδεψε όλη την Ελλάδα» λέει νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Ρίου

Χειριστική συμπεριφορά, αδιαφορία για την Τζωρτζίνα και απάθεια καταλογίζει στη Ρούλα Πισπιρίγκου νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η νοσηλεύτρια είπε στο Mega ότι η συμπεριφορά της ήταν «τυπική. Διεκπεραιωτική, για 20 λεπτά με μισή ωρίτσα δεν άλλαξε ποτέ ούτε ένα πάμπερς στο παιδί της, δεν έκανε τίποτα, τίποτα. Όπως σας το λέω», προσθέτοντας: «Μία αναρρόφηση, να της δείξουμε πώς θα το ταΐζει, τίποτα! Δεν προσπαθούσε πολύ να μας πιάσει την κουβέντα, ούτε κι εμείς με αυτήν για να πω την αλήθεια. Δεν μας άρεσε η συμπεριφορά της, η αύρα της, δεν ξέρω πώς να σας το πω».

Η νοσηλεύτρια υποστήριξε ότι η Ρούλα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, δεν πρόσεχε το παιδί της, αλλά είχε την προσοχή της στους γιατρούς. Το προσωπικό, όπως είπε, είχε τυπικές σχέσεις μαζί της. «Καθόταν μεν στο παιδί της δίπλα, αλλά το μυαλό της το είχε σε εμάς. Δηλαδή όταν δεν την κοιτάγαμε, την πιάναμε με την άκρη του ματιού μας να μας κοιτάει, να μας παρατηρεί αν την κοιτάμε, έκοβε κίνηση, πώς να το πω… Είχε το νου της σε εμάς» είπε.

Η νοσηλεύτρια ανέφερε ότι στη μαγνητική, έγινε μέθη στην Τζωρτζίνα και δεν της έγινε ολική αναισθησία. «Είμαστε άρρωσοι από πέρσι τον Απρίλιο και φοβόμασταν ότι δεν θα έβγαινε και ποτέ αυτή η ιστορία στο φως, δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτα και θα κυκλοφορούσε ακόμα ανενόχλητη αυτή η γυναίκα», είπε.

Σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια, η Τζωρτζίνα, μετά την ανακοπή, χρειαζόταν άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι, όλη η ευθύνη έπεφτε αποκλειστικά σε αυτή. «Θα έπρεπε να σηκώνει το παιδί, 20-22 κιλά, να το κάνει μπάνιο, είχε μεγάλη φροντίδα το παιδί, είχε μεγάλη ανάγκη» ανέφερε, εξηγώντας ότι ήταν πλήρως εξαρτημένο από τη μητέρα του.

«Χειρίστηκε όλον τον κόσμο, αυτούς που της συμπαραστάθηκαν, κορόιδεψε όλη την Ελλάδα» δήλωσε, ενώ είπε ότι δεν είχε σχέσεις με το νοσηλευτικό προσωπικό, του οποίου τις κινήσεις παρακολουθούσε με προσοχή.

Η νοσοκόμα αναφέρθηκε και στον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο, όπως είπε, έχει άλλη εικόνα. «Ήταν βαθιά πληγωμένος, ξημεροβραδιαζόταν έξω στον διάδρομο» είπε.

«Είδα λατρεία από τον Μάνο, είδα συναίσθημα. Πράγματα που θα περίμενα να τα δω από τη μάνα. Όμως ήταν ένας πατέρας απών από το σπίτι» είπε μεταξύ άλλων.

Μαρτυρία σοκ για σπιτονοικοκυρά – «Θα πεθάνεις σε έξι μήνες» της είπε η Πισπιρίγκου

Συγγενικά της πρόσωπα λένε ότι δεν είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ”πότε θα τα κακαρώσει η σπιτονοικοκυρά για να πάρουν το σπίτι”και ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες.

«Μπήκε Τρίτη πρωί στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα η γυναίκα που την πρόσεχε ειδοποίησε τον Μάνο και του είπε ”έλα πάνω δεν είναι καλά η κυρία Εύη δεν μιλάει”. Οταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την πήρε. Απ’ ότι κατάλαβα είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον», αναφέρει μαρτυρία στην εκπομπή Tlive.

«Όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα»

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν τα όσα λέει η οικιακή βοηθός της 69χρονης σπιτονοικοκυράς. «Δεν τα είχε χάσει, ήταν κυρία. Δεν έβγαινε κι δεν είχε επαφές με τον έξω κόσμο από επιλογή της. Τα είχε 400 και δεν πιστεύω ότι τα έχασε. Στην κηδεία της πήγε η Ρούλα, ο Μάνος και μια γυναίκα και όταν ρώτησα τι έγινε μου είπε ”πέθανε’ σαν να έλεγε ότι είχε πάει λαϊκή. Μου είπε πως έφυγε από σηψαιμία. Καρκίνο η γυναίκα δεν είχε. Ούτε χάπια δεν έπαιρνε. Η 69χρονη μου είχε πει όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις. Να ψάξω δηλαδή από το τι έφυγε. Είχαν ακούσει τη Ρούλα να λέει στο νοσοκομείο ”πότε θα τα κακαρώσει γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς”. Ρωτούσε τις νοσοκόμες πότε θα φύγει γιατί έχει να τους αφήσει πολλά”.

Recommended For You

About the Author: efoni