Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατατέθηκε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας

Αίτημα εξαίρεσης κατατέθηκε κατά της ανακρίτριας για δεύτερη φορά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, επικαλούμενη μεροληψία της δικαστικής λειτουργού.

Το αίτημα κατατέθηκε στο εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί το συντομότερο δυνατό κι ενδεχομένως ακόμη και αύριο να υπάρξει βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που θα αποφανθεί επί αιτήματος.

Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση εξαίρεσης, η απολογία θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Η εμπλοκή στη διαδικασία της απολογίας Πισπιρίγκου

Νωρίτερα, διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς να ολοκληρωθεί με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

 

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητα της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογράφει από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητα της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

«Βόμβες» Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κατά την είσοδό του στην ανακρίτρια σήμερα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις σχετικά με την απολογία της αλλά και την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Προσερχόμεθα για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα λύθηκαν και τα αιτήματά μας εν μέρει ικανοποιήθηκαν. Ελπίζουμε η κα ανακρίτρια να μην δείξει την ίδια μεροληπτική στάση που είχε δείξει προηγουμένως. Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο το οποίο έχει κατευθύνει και την ανάκριση όσον αφορά την υπόθεση της Τζωτζίνας όσο και την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έγινε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από φαρμακοποιός και βρέθηκε με ειδικότητα στην ιατροδικαστική λόγω των προσωπικών της σχέσεων με καθηγητή. Προκαλώ τη συγκεκριμένη κυρία να επιτρέψει να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να φανεί πόσες φορές έχει μιλήσει με τους Καρακούκη – Καλογρηά και τον Λέων. Αυτό το απόρρητο θα αποδείκνυε το πως κατασκευάστηκαν οι κατηγορίες κατά της εντολέως μου».

Αλέξης Κούγιας: Απολογείται στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι ο Κούγιας εξαγόρασε την υπόθεση. «Αντί να την υπερασπίζεται έγινε συμπαρουσιαστής εκπομπής» είπε και έστειλε ένα μήνυμα σε όσους του επιτίθενται. «Να κοιτάξουν να με μιμηθούν».

Τέλος, εξέφρασε ένα παράπονο για την απόφαση να συνεχίσουν τη δική σήμερα που θα απολογηθεί η Πισπιρίγκου. Τόνισε, επίσης, ότι στην υπόθεση αυτή έχει χαθεί μετρό. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω δει στα τόσα χρόνια που είμαι δικηγόρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni