Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ

Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς μέσα στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (30.03.2022) καταγγέλλει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει χτυπήματα στα πλευρά, τα χέρια, το κεφάλι, τα μάτια, ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και υποστήριξαν τόσο η μητέρα της κατηγορούμενης όσο και η αδερφή της, οι οποίες την επισκέφτηκαν χθες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα, την είδα χτυπημένη, δεν κοιμάται και δεν τρώει, στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές, της τράβαγαν τα μαλλιά και της έλεγαν “ομολόγησε”» είπε η μητέρα της.

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί, να σταθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημένα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν “που@@@α ομολόγησε…”. “Δεν το ‘κανα”, φώναζε».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πρόσθεσε επίσης ότι «δεν μπορούσε να κινηθεί, ούτε να σηκωθεί όρθια, πονούσε φρικτά», σημειώνοντας πως είδε μόνο το πρόσωπό της και πως η κόρη της φοβάται.

Έρευνα ξεκινά η ΕΛ.ΑΣ. για τη διερεύνηση των καταγγελιών της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την οποία η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κατά τη μεταφορά και την κράτησή της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στελέχη της Αστυνομίας διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αναφέροντας ότι ακόμα και η ίδια η Ρούλα αρνείται ότι δέχτηκε επίθεση.

Ωστόσο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε, προκειμένου να μην υπάρχουν «σκιές», να διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση των καταγγελιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα ανατέθηκε στη Δίωξη Εκβιαστών, που θα πάρει καταθέσεις από τη μητέρα της Ρούλας και την ίδια την 33χρονη που κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα κληθεί στη ΓΑΔΑ ιατροδικαστής για να εξετάσει τη Ρούλα. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι κατά την παρουσία της στη ΓΑΔΑ χθες Πέμπτη, η μητέρα δεν ανέφερε σε κανέναν τα περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα επισκέφθηκε την 33χρονη κόρη της για να της μεταφέρει τα προσωπικά της αντικείμενα.

 

Recommended For You

About the Author: efoni