Ραφήνα: «Μου έκλεισαν το σπίτι», ξεσπάει η μητέρα του 42χρονου

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Δημήτρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Η μητέρα του 42χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έχασε έτσι ξαφνικά τον γιο της και ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα», είπε η μητέρα του 42χρονου με δάκρυα στα μάτια.

«Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ. Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου, το κλείσανε. Αυτοί σε 2 χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα, η μάνα τους θα τους έχει», πρόσθεσε η μητέρα του 42χρονου.

Μιλώντας για τον γιο της, είπε πως «ήταν κάθε μέρα δουλειά και σπίτι. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε “πού είσαι μανούλα μου, έρχομαι λεβέντη μου”. Η ζωή μου όλη ήταν αυτά τα παιδιά, ζούσα για τα παιδιά μου».

Recommended For You

About the Author: efoni