«Ράδιο Αρβύλα»: Κανονικά θα προβληθεί απόψε η εκπομπή

Από το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) η αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έριξε «βαριά σκιά» πάνω από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και απομάκρυνε άμεσα από την εκπομπή των Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ την απόφασή του επικρότησε με ανακοίνωση και ο ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Η εκπομπή επρόκειτο να σταματήσει για τις γιορτές την Παρασκευή (17/12) .

Η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά την Τρίτη (14.12), πιθανότατα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, και μετά τις γιορτές θα οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί εν τέλει. Κύκλοι του καναλιού ανέφεραν πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και υπογράμμιζαν πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», για αυτό και η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα.

Στις 20:00 της Τρίτης, οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα βγουν κανονικά στη συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο, η εκπομπή δεν θα θυμίζει σε τίποτα το ψυχαγωγικό σόου που έχουμε συνηθίσει. Οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς αναμένεται επί της ουσίας να μιλήσουν στους τηλεθεατές για την υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη το τελευταίο 24ωρο.

Δεν αποκλείεται οι τρεις παρουσιαστές να εξηγήσουν και την όποια απόφαση έχει παρθεί, ή αναμένεται να παρθεί, για το αν θα προβληθεί η εκπομπή τόσο τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Παρασκευή όσο και μετά τα Χριστούγεννα. Σε κάθε περίπτωση, η εκπομπή της Τρίτης (14.12) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με τις πληροφορίες που διακινούνται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα.

Recommended For You

About the Author: efoni