Π.Ε. Αν. Αττικής: Εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης εκατέρωθεν των οδικών αξόνων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποψίλωσης ξερής και χλωρής βλάστησης για πρόληψη πυρκαγιών στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Σήμερα, σύμφωνα με τις εντολές του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός βρέθηκε στην Νέα Μάκρη και στον Διόνυσο με δύο συνεργεία. Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν εντατικά και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής με αποψιλώσεις βλάστησης και εύφλεκτης ύλης από νησίδες, πρανή και ερείσματα εκατέρωθεν των οδικών αξόνων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Αυγερινού : «Η καθαριότητα αυτών των περιοχών που αποτελούν ανάσα ζωής για τον τόπο μας είναι για εμάς βασική προϋπόθεση ώστε να διατηρήσουμε ανέπαφη τόσο τη φυσική ομορφιά αυτών των περιοχών όσο και να υπάρξει προστασία από δυσάρεστα απρόοπτα ενόψει καλοκαιριού. Ευελπιστούμε πως με τη συνεργασία και την κατανόηση όλων το φαινόμενο αυτό θα σταματήσει ώστε να μην υπάρξουν άλλες σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον».

Recommended For You

About the Author: efoni