Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία Πανσέληνος του 2020

Η τελευταία Πανσέληνος του 2020, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 30 Δεκεμβρίου και φέρνει συναισθηματική φόρτιση λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Το λεγόμενο ψυχρό ή παγωμένο φεγγάρι θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στον άκαμπτο και πειθαρχημένο Αιγόκερω και η καρδιά θα παλεύει με τη λογική, δημιουργώντας έντονα, αλλά αντιφατικά, συναισθήματα. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Καρκίνου και επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Ο Καρκίνος, που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι ένα ζώδιο που νιώθει βαθιά και συνδέεται με τη γυναικεία φύση, το συναίσθημα, τη διαίσθηση, την οικογένεια και την πατρίδα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα μας κάνει πιο συναισθηματικούς, παραπονιάρηδες, ευαίσθητους και θα θέλουμε ρομαντισμό, αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Ωστόσο οι αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Αιγόκερω, θα κάνουν τα συναισθήματα μας να είναι αλλοπρόσαλλα, δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε τι αισθανόμαστε όπως θέλουμε και αυτό θα μας κάνει πιο νευρικούς, απότομους και ίσως να ξεσπάμε σε κλάματα.

Γενικώς αυτή την περίοδο δεν ευνοούνται τα ταξίδια και πρέπει πριν ταξιδέψετε να ελέγξετε καλά το όχημα σας και να  διπλοτσεκάρετε εισιτήρια και ώρες αναχώρησης αν ταξιδεύετε με αεροπλάνα, πλοία, τρένα κλπ. Επίσης δεν είναι καλή εποχή για επενδύσεις ή συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν δεσμεύσεις. Καλό είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την Πανσέληνο, όπως θα κάναμε αν ο Ερμής ήταν ανάδρομος, δηλαδή αφήνουμε τα σπουδαία να τα κάνουμε όταν περάσει η επιρροή της. Ακόμη, η Πανσέληνος μπορεί να πυροδοτήσει έντονα γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα.

Συναισθηματικές αποκαλύψεις

Τις ημέρες πριν και μετά την Πανσέληνο αισθανόμαστε μεγαλύτερη κούραση σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ενώ παράλληλα αυξάνεται η διαίσθηση μας. Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, τις ανάγκες και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας και όταν βρίσκεται στον Καρκίνο και μάλιστα σε φάση Πανσελήνου η ισχύ της μεγιστοποιείται και όλα αυτά μεγαλοποιούνται. Προετοιμαστείτε λοιπόν για μια περίοδο συναισθηματικής «περιπέτειας», δακρύων χαράς και θλίψης και κυκλοθυμίας. Ίσως γίνουμε πιο… παράλογοι στην έκφραση μας και πιο ανασφαλείς. Θα έχουμε ανάγκη από μια αγκαλιά, οι αποστάσεις και οι απουσίες, λόγω των συνθηκών, θα μας φαίνονται αβάστακτες και τα πάντα θα τα βιώνουμε σε υπερθετικό βαθμό. Αν δεν λάβουμε την αγάπη και τη φροντίδα που έχουμε ανάγκη, τότε θα αντιδράσουμε και οι συναισθηματικές αποκαλύψεις θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Οπότε ας προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε όσο μπορούμε την κυκλοθυμία μας και να εκφράσουμε μόνο την αγάπη μας στους άλλους και όχι τις ανασφάλειες μας. Η Πανσέληνος σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και μας κάνει πιο ανήσυχους και ανυπόμονους στην αλλαγή και την ελευθερία που ποθούμε.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η Πανσέληνος κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Το παρελθόν, την ανατροφή, το σπίτι, την οικογένεια και την αυτοπεποίθηση σας, βάζει στο «στόχαστρό» της η Πανσέληνος στον Καρκίνο που επηρεάζει τον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειας, να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να δηλώσετε την οικονομική σας ανεξαρτησία και να βρείτε τη δύναμη μέσα σας. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις με συγγενείς τώρα μπορείτε να λειάνετε τις διαφορές, να συγχωρήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Γενικά, θα θέλετε να είστε σπίτι με τους δικούς σας ανθρώπους και αν αυτό δεν είναι εφικτό θα σας πιάσει το παράπονο. Θα νοσταλγείτε το παρελθόν, θα κοιτάζετε φωτογραφίες, θα είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως, θα σας λείπουν οι αγκαλιές και θα θέλετε να προσφέρετε και να νιώσετε στοργή. Βέβαια, επειδή θα υπάρχουν απαιτήσεις και στην εργασία θα νιώθετε εσωτερική πίεση και θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στη μέση μην μπορώντας να επιλέξετε που θα δώσετε προτεραιότητα, στο σπίτι ή στη δουλειά. Ίσως με αυτή τη φόρτιση που θα σας κατακλύζει να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να πάρετε απόφαση να τερματίσετε κάποιες σχέσεις, αφήνοντας πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι πλέον χρήσιμα ή απαραίτητα στη ζωή σας ή στο μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φωτίζει τον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκόπιου και σας κάνει επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και πιο ευαίσθητούς. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με όποιον αγαπάτε θα χρησιμοποιήσετε όλους τους τρόπους για να το κάνετε. Θα επισκεφτείτε όσους μπορείτε και επιτρέπεται λόγω και των περιοριστικών μέτρων και με τους υπόλοιπους θα χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία. Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά, τα μηνύματα, τα μέιλς και οι πλατφόρμες επικοινωνίας θα είναι όλα σε ετοιμότητα. Θα έχετε ατέλειωτες συνομιλίες με αδέλφια, συγγενείς και άτομα που αγαπάτε και δεν θα τους χορταίνετε. Τα λόγια σας θα είναι γεμάτα συγκίνηση, η έκφραση σας υπερβολική και το συναίσθημα θα σας πνίγει. Ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνωρίζατε ή ξαφνικά γεγονότα με τα αδέλφια σας ή οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια ή θέματα με το μεταφορικό σας μέσο ή να σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο όχημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο πραγματοποιείται στον 2ο ηλιακό σας οίκο μέσα στον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης. Θα θέλετε να κάνετε ψώνια, να αγοράσετε δώρα, να ξοδέψετε και να προσφέρετε χαρά στους άλλους και στον εαυτό σας, ενώ ταυτόχρονα θα μετράτε αν σας φτάνουν τα οικονομικά σας. Αλλά, ακόμα και αν δεν σας βγαίνουν θα προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι μπορείτε, προκειμένου να νιώσετε λίγο καλά έστω και στο τέλος μιας χαοτικής χρονιάς. Θα προσφέρετε στον εαυτό σας κάποιες ανέσεις, λίγες λιχουδιές παραπάνω και θα δεχτείτε και δώρα από τους άλλους που θα φτιάξουν τα κέφια σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου θα μετρήσετε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, αλλά και πόσο εκτιμάτε και εσείς τον εαυτό σας. Ίσως ξυπνήσουν κάποιοι κρυμμένοι φόβοι ή νιώσετε λίγο άβολα, καθώς δεν θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας όπως θέλετε ή μπορεί να σας «πνίξουν» τα έντονα συναισθήματα των άλλων. Οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας μπορεί να αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι και ευμετάβλητοι και ίσως κάποιες αποκαλύψεις επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις σας όσο και την καριέρα σας. Μην αντιδράσετε σαν μικρό παιδί, δώστε χρόνο για να λάμψει η αλήθεια και μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σας να δίνετε προτεραιότητα στις δικές ανάγκες, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να έρθετε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα και επιθυμίες, χωρίς να τρέχετε συνεχώς να ικανοποιείτε τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε μόνο εσείς να κρατάτε ενωμένη την οικογένεια. Τα θέλω σας είναι σημαντικά, οπότε πάρτε το προβάδισμα και όσοι σας αγαπάνε θα ακολουθήσουν. Η Πανσέληνος σας καλεί να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Μάλιστα μπορεί να αυξήσει τη γοητεία σας και να σας κάνει πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Αλλάξετε το στιλ σας αγοράστε νέα ρούχα και τραβήξτε τα βλέμματα. Περιττό να αναφέρω ότι θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία και φαντασία και θα είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι, επειδή λόγω των συνθηκών δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το σπίτι σας και να υποδεχτείτε όλους όσους αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Λίγη ξεκούραση θα αναζητάτε αυτή την περίοδο και θα θέλετε να ρίξετε τους τόνους και να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα. Εσείς που πάντα επιθυμείτε να είστε στο επίκεντρο, τώρα θα θέλετε να βγείτε «εκτός λειτουργίας». Χρειάζεστε ησυχία και έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τον 12ο ηλιακό σας οίκο που αφορά σε πιο εσωτερικές διεργασίες, όπως τους φόβους, τα μυστικά, τα οικονομικά χρέη, το υποσυνείδητο. Χρειάζεστε μια απάντηση για όλα όσα σας ανησυχούν και ίσως τώρα είναι μια καλή στιγμή να «συνδεθείτε» περισσότερο με τα βαθιά συναισθήματά σας και να δώσετε στο μυαλό και την ψυχή σας την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τους φόβους σας και να βρείτε την ηρεμία σας. Μην μπείτε στη διαδικασία να πιεστείτε και να έρθετε σε επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό και πυροδοτούν τις ανασφάλειες σας. Επικοινωνήστε μόνο με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν και γεμίστε την καρδιά σας με θετικά συναισθήματα. Βρείτε χρόνο μόνο για εσάς απομονωθείτε λίγο και απολαύστε τη στιγμή σας. Επίσης, δώστε σημασία στα όνειρά και τη διαίσθηση σας μπορεί να κρύβουν τις απαντήσεις που ψάχνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 11ο ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Πανσέληνος και τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων. Θα αισθάνεστε πιο κοινωνικοί, αλλά και πιο αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά που έρχεται. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για το 2021 και να γράψετε αναλυτικά πώς θέλετε να το υλοποιήσετε μέσα στην επόμενη χρονιά. Μπορείτε να μετατρέψετε το χόμπι σας σε επιχείρηση και να έχετε κέρδη ή να βρείτε τον τρόπο να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Μην αφήνετε τους φόβους σας να βάζουν φρένο στα σχέδια σας και μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και τα προβλήματα. Ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε ανθρώπους ή δραστηριότητες που απλά υπάρχουν στη ζωή σας από συνήθεια ή φόβο και πλέον να θέλετε περισσότερη ελευθερία και νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος στον Καρκίνο ρίχνει το φως της στον τομέα της καριέρας, της δημόσιας εικόνας, της τύχης, του κύρους σας και είναι μια όμορφη στιγμή για να γιορτάσετε τα κατορθώματα σας και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να εστιάσετε και στους στόχους για το επόμενο έτος, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάτε από που ξεκινήσατε. Βλέπετε αυτό το φεγγάρι σάς υπενθυμίζει όλη την πορεία σας, την ανατροφή σας, το παρελθόν σας και τους τρόπους με τους οποίους έχετε μεγαλώσει και πού έχετε φτάσει. Μόνο έτσι θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας και για όλα τα επιτεύγματά σας και με αυτή την προσωπική ικανοποίηση θα τροφοδοτήσετε το κίνητρό σας για τις μελλοντικές προσπάθειες που θα στεφθούν με επιτυχία. Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρετε προαγωγή ή μεταγραφή σε άλλη εταιρία με καλύτερες συνθήκες δουλειάς και περισσότερες αποδοχές. Η φήμη σας και η καριέρα σας θα έχει άνοδο, αλλά μην φτάσετε στην υπερβολή και τη ματαιοδοξία. Προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε την επιρροή και τη δύναμη σας και αποφύγετε να εκφοβίζετε και να πιέζετε τους άλλους στο όριο, διότι θα αντιμετωπίσετε σθεναρές αντιστάσεις, που ίσως σας οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τον 9ο ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, της πνευματικότητας, των προσωπικών αξιών και των ταξιδιών στο εξωτερικό. Είναι μια καλή στιγμή να επεξεργαστείτε όλα όσα βιώσατε τη χρονιά που πέρασε και να κάνετε εκκαθαρίσεις στο μυαλό και την καρδιά σας, για να μπείτε στο 2021 ανανεωμένοι και χωρίς βαρίδια. Τώρα θα μετρήσετε ποιοι στάθηκαν στο πλευρό σας, ποιοι υπήρξαν σύμμαχοι σας, ποιοι σας εξέλιξαν ως άνθρωπο και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το προσωπικό σύστημα αξιών σας, κρατώντας δίπλα σας μόνο όσους και ό,τι διευρύνει τους ορίζοντές σας. Αυτό το φεγγάρι σας κάνει να σκεφτείτε το όραμα σας για το μέλλον και σας γεννά μια δίψα για ταξίδια στο εξωτερικό και μια ανάγκη να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις. Ίσως σας μπει η ιδέα να επιστρέψετε στα θρανία, να αποκτήσετε ένα νέο πτυχίο ή μεταπτυχιακό, να εξερευνήσετε άλλους πολιτισμούς και θρησκείες. Μπορεί και να πάρετε την απόφαση να δημοσιεύσετε το έργο σας ή να προβάλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό. Η νέα σας τάση και στάση για τη ζωή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και αντιδράσεις στο περιβάλλον σας και εσείς να γίνετε πιο επιθετικοί και διεκδικητικοί, όμως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη σας. Επίσης, μπορεί να μετακομίσετε ή να ολοκληρώσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή αν έχετε κάποιο νομικό ζήτημα θα μπορούσε να επιλυθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οίκος της οικειότητας, των ερωτικών σχέσεων, των οικονομικών του συντρόφου σας, αλλά και του φόβου της έκθεσης ή απόρριψης, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο και βυθίζεστε σε σκέψεις, οι οποίες σας οδηγούν σε αποφάσεις για το μέλλον. Το φεγγάρι σάς καλεί να απαλλαγείτε από επιβλαβείς συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με θάρρος. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές και αν κάποιοι τα ξεπερνούν και σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα με τη συμπεριφορά τους, τότε θα πρέπει να προβείτε σε επαναπροσδιορισμούς και να θέσετε νέα όρια. Θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι τη ζωή σας που πιθανότητα συνδέεται με μια κατάσταση στο σπίτι ή την οικογένεια όπου μοιράζεστε κοινές οικονομικές ευθύνες. Ίσως χρειαστεί να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα για να κάνετε μια μεγάλη αγορά ή να εξοφλήσετε ένα χρέος. Επειδή θα κοιτάξετε βαθιά στην ψυχή σας θα επιλέξετε να διακόψετε επιφανειακές σχέσεις ή να απομακρύνετε άτομα που είχαν προσκολληθεί πάνω σας και παρότι στην αρχή θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο όλο αυτό, τελικά θα νιώσετε ότι απελευθερωθήκατε. Ίσως ξυπνήσουν και κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά ή και χρέη, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Επίσης, επειδή ο 8ος οίκος θεωρείται καρμικός μπορεί να έχετε νέες πηγές εισοδήματος ή έναν νέο έρωτα ή να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις για το αν θα δεσμευτείτε περαιτέρω σε μια σχέση ή συνεργασία και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον 7ο ηλιακό οίκο του γάμου σας, των σημαντικών σχέσεων σας, των συνεργασιών και της φήμης. Κάποιοι θα μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε τι και ποιος αξίζει να συνεχίσετε μαζί του και θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι δεν σας γεμίζει και δεν σας εξελίσσει. Θα μπείτε στη νέα χρονιά με άλλον αέρα και με νέα επιχειρηματικά σχέδια. Θα αναζητήσετε νέες συνεργασίες και ανθρώπους που να σας στηρίζουν και να πιστεύουν σε εσάς. Πριν όμως πάρετε οριστικές αποφάσεις και κάνετε τα καινούρια βήματα, πρέπει να είστε ειλικρινείς με όσους είναι σημαντικοί στη ζωή σας. Δηλώστε τους καθαρά και χωρίς περιστροφές τι σκέφτεστε, τι σας ενοχλεί και πώς αισθάνεστε. Μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να εκπλαγείτε και να καταφέρετε τελικά να θεραπεύσετε τις πληγές και να ενισχύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και όχι να τα διαλύσετε όλα χωρίς να δώσετε ευκαιρίες. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στη ζωή σας και έναν νέο σύντροφο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο και για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις. Ό,τι κι αν συμβεί φροντίστε να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και μην το αφήσετε να σας καταβάλει. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγιεινή σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν προκύψει κάποιο θέμα με τη διατροφή και θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι μετά την Πανσέληνο. Γενικά από την 1η Ιανουαρίου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα για εσάς είτε αφορούν στη φυσική σας κατάσταση είτε στην εργασία. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τις κουραστικές ρουτίνες σας και να βρείτε νέες δραστηριότητες, να κλείσετε μια συμφωνία, να πιάσετε μια καινούρια δουλειά ή να βάλετε μπροστά ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο μπορείτε να το κάνετε λίγες ημέρες μετά την Πανσέληνο. Να θυμάστε όμως, ότι δεν θα πρέπει να επωμιστείτε περισσότερα βάρη, καθώς ο ελεύθερος χρόνος σας είναι ήδη λιγοστός και οι ρυθμοί σας δύσκολοι. Ανανεώσετε το πρόγραμμά σας και βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε διότι και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον 5ο ηλιακό οίκο της αγάπης, του ρομαντισμού, της τύχης, της δημιουργικότητας και των παιδιών, επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο και θα σας κάνει να σκέφτεστε και να πράττετε με την καρδιά σας. Κάποιοι θα έχετε μια έκρηξη δημιουργικότητας για αυτό είναι μια καλή περίοδος να εργαστείτε με ό,τι καλλιτεχνικό καταπιάνεστε. Εάν προσφάτως είχατε ξεκινήσει έναν δεσμό, μια επιχείρηση ή κάνατε προσπάθειες για να αποκτήσετε έναν απόγονο, με αυτό το φεγγάρι θα δείτε τα αποτελέσματα των κινήσεων σας. Η Πανσέληνος θα φωτίσει και την ερωτική σας ζωή, θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς προς το ταίρι σας ή αν είστε μόνοι μπορεί να φέρει έναν ενδιαφέρον άνθρωπο στη ζωή σας. Ωστόσο επειδή θα λειτουργείτε υπό καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης, προσέξτε τα όρια και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε πάθη ή σε γρήγορες αποφάσεις είτε αφορά στα ερωτικά είτε στα οικονομικά, διότι θα ξυπνήσετε την επόμενη μέρα και θα αναρωτιέστε τι πήγε λάθος. Θυμηθείτε ότι αν πιέζεστε και δεν ξέρετε τι να κάνετε υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και μπορούν να σας βοηθήσουν. Επίσης, μπορεί ένας πρώην να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni