Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο από ιερέα να κρύβει κλοπιμαία στα ράσα

Η εικόνα του ιερέα σε χρωματοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη ξεγελάει. Ο ρασοφόρος αυτός με το υπεράνω υποψίας παρουσιαστικό του, αρπάζει ό,τι βρει…

Ο ηλικιωμένος άντρας με τα μαύρα, φροντίζει να στείλει σε άλλο διάδρομο του καταστήματος στο Πόρτο Ράφτη, τον υπάλληλο της επιχείρησης, για να έχει ελεύθερο το πεδίο.

Τότε, βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει κάτι μπροστά από το ταμείο και με μια αριστοτεχνική κίνηση το κρύβει διακριτικά μέσα στο ράσο. Δηλαδή, από το ράφι… κατευθείαν στην τσέπη.

Μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του χρωματοπωλείου, ο ρασοφόρος δε διστάζει να απλώσει το χέρι του σε αντικείμενα, τα οποία καταλήγουν με έντεχνο τρόπο στο ράσο που φοράει.

Με το δεξί του χέρι πλησιάζει το εμπόρευμα που κρέμεται. Απέναντί του, δύο υπάλληλοι ασχολούνται με τις δουλειές τους. Πάντα με τη μάσκα στο πρόσωπό του ο μαυροφορεμένος πιάνει το κλοπιμαίο και με τα δυο του χέρια παριστάνει ότι το περιεργάζεται.

Δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις σιγουρεύεται ότι τα βλέμματα των δύο υπαλλήλων είναι στραμμένα αλλού, πιάνει το κλοπιμαίο με το αριστερό του χέρι και το βάζει στην τσέπη του, ενώ με το δεξί παριστάνει ότι το επιστρέφει πίσω στη θέση του.

Από άλλη κάμερα ασφαλείας φαίνεται να απλώνει και πάλι το χέρι του στο ράφι. Αφού σιγουρεύεται πως δεν τον βλέπει κανείς, βάζει στο ράσο ακόμα ένα αντικείμενο από το εμπόρευμα του μαγαζιού.

Παρακολουθήστε τη δράση του κλέφτη με τα ράσα από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Recommended For You

About the Author: efoni