Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ενας νεκρός – Συνελήφθη ο δράστης

Πυρ με κυνηγετικό όπλο άνοιξε ηλικιωμένος σε περιοχή του Πειραιά, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ όπου δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά από το συμβάν, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο του newsit.gr, διακρίνεται το σώμα του λαβωμένου άνδρα να κείτεται στην άσφαλτο, μες στη μέση του δρόμου, όπου έχει σχηματιστεί μια λίμνη αίματος. Ο 39χρονος έχει ακόμη τις αισθήσεις του.

Προσοχή, σκληρές εικόνες: 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο εφημερεύει. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η εν ψυχρώ δολοφονία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής.

Οι 68χρονος διαμένει σε διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ, στο οποίο ο θανών εργαζόταν ως παρκαδόρος. Έκανε μόλις ελάχιστα βήματα προτού πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώσει τον υπάλληλο του πάρκινγκ.

«Το θύμα ήταν ήδη ξαπλωμένο στο έδαφος όταν έπεσε ο δεύτερος πυροβολισμός. Τον σκότωσε και ανέβηκε ατάραχος στο διαμέρισμά του. Ατάραχος! », λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Recommended For You

About the Author: efoni