Πρώην εστεμμένη Playmate συνελήφθη στην Αθήνα για απαγωγή των παιδιών της

Σε σύλληψη πρώην εστεμμένης playmate προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές χθες το πρωί στην Αθήνα, κατόπιν παραβίασης δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της. Το πρώην μοντέλο συνελήφθη σε διαμέρισμα Airbnb από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καθώς φέρεται να είχε πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά από τη νόμιμη επιμέλεια του πατέρα τους, ο οποίος έχει δικαίωμα να τα ππάρει μαζί του στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, όπου διαμένει μόνιμα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η γυναίκα διέμενε κρυφά στο διαμέρισμα για περίπου 10 ημέρες, μετά τη φυγή της από την κύρια κατοικία της. Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την πρώην εστεμμένη αξιοποιώντας πληροφορίες από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο παρακολούθησε τα ηλεκτρονικά ίχνη από τις εφαρμογές και τις πλατφόρμες ενοικίασης, καθώς και το στίγμα από τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε.

Η συλληφθείσα μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), όπου κρατείται στον 8ο όροφο στο Τμήμα Ανηλίκων, ενώ πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, προκειμένου να απολογηθεί για την παραβίαση της δικαστικής απόφασης.

Τα παιδιά έχουν ήδη παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει την αποκλειστική επιμέλεια και θα τα πάρει μαζί του στο εξωτερικό, όπως είχε αποφασιστεί από το δικαστήριο.

Recommended For You

About the Author: efoni