Πούτιν: Έπεσε στο σπίτι του από τις σκάλες και τραυματίστηκε στον κόκκυγα

Φουντώνουν ξανά τα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτήν τη φορά, δημοσίευμα της Sun υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έπεσε στην επίσημη κατοικία του από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον κόκκυγα.

Την ίδια στιγμή, το κύμα φημών κατά το οποίο ο ηγέτης της Ρωσίας πάσχει από διαφόρων ειδών ασθένειες – ανάμεσα στις οποίες και ο καρκίνος – δεν λέει να κοπάσει.

Πρόσφατα, δε, ο Πούτιν φάνηκε να λαχανιάζει έπειτα από συνάντηση που είχε με Ρωσίδες μητέρες, οι γιοι των οποίων σκοτώθηκαν στο ουκρανικό μέτωπο.

Πώς έγινε το ατύχημα στο σπίτι του Πούτιν 

Ο 70χρονος Πούτιν, σύμφωνα με το δίκτυο «General SVR», κατέβαινε τις σκάλες στην οικία του στη Μόσχα, το βράδυ της Τετάρτης, όταν γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την οπίσθια πλευρά και να τραυματιστεί στον κόκκυγα.

To συγκεκριμένο συμβάν το αποκάλυψε το δίκτυο επικαλούμενο σωματοφύλακες του Ρώσου προέδρου.

Λόγω της πτώσης, ο Πούτιν κατρακύλησε πέντε σκαλιά, μετά γύρισε στο πλάι και εν συνεχεία έπεσε άλλα δύο σκαλιά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ρωσίας φέρεται από την πίεση που προκλήθηκε να μην κατάφερε να συγκρατήσει τα ούρα του κάτι που αποδίδεται σε «καρκίνο του γαστρεντερικού σωλήνα».

Ύστερα από εξέταση, διαγνώστηκε μελανιά στον κόκκυγα και τους μαλακούς ιστούς, με τους γιατρούς να χορηγούν παυσίπονα στον Ρώσο πρόεδρο.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα όσα ισχυρίζεται το δίκτυο «General SVR», την επόμενη μέρα ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου εθεάθη σε εργαστήριο στη Μόσχα χωρίς να φαίνονται σημάδια τραυματισμού.

Αναμένεται να διεξαχθεί, παράλληλα, έρευνα για τα αίτια της πτώσης, καθώς ο Πούτιν φέρεται να φορά υποδήματα με αντιολισθητική σόλα όταν κινείται στο σπίτι του.

Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρεται ακόμη, ο Πούτιν φαινόταν αδιάθετος σε εκδήλωση για την «Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας» κατά την κατάθεση στεφάνου.

Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Ρώσος πρόεδρος λαμβάνει βαριά φάρμακα όπως στεροειδή και ότι του χορηγούν ενέσεις με παυσίπονα, με αποτέλεσμα να διακρίνεται το πρήξιμο στο πρόσωπό του.

Recommended For You

About the Author: efoni