Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Ήλιο στους Ιχθύς;

Από τις 20 Φεβρουαρίου ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτώντας το τέλος της αστρολογικής χρονιάς. Καθώς ο Ήλιος κινείται σε αυτό το μεταβλητό και γεμάτο ενσυναίσθηση ζώδιο, το οποίο κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της πνευματικότητας και της ψευδαίσθησης, θα νιώσετε συναισθήματα βαθιά και έντονες συγκινήσεις.

Αυτή την εποχή μοιάζει σαν όλοι να φοράμε τα «ροζ γυαλιά» μας και να αγκαλιάζουμε την πιο ρομαντική πλευρά μας. Δίνουμε προτεραιότητα στην εσωτερική μας ηρεμία, αν και η φύση των Ιχθύων, που μοιάζει αρκετά με εκείνη των Καρκίνων, είναι να βάζει το καλό των άλλων πάνω από το δικό της.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να ξέρετε για την εποχή των Ιχθύων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Μαρτίου.

Γενικά χαρακτηριστικά των Ιχθύων

Για να καταλάβετε πώς λειτουργεί ένας Ιχθύς πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας τον πλανήτη – κυβερνήτη του, τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της πνευματικότητας και της ψυχικής ικανότητας. Στην αστρολογία ο Ποσειδώνας θολώνει τη λογική σκέψη και τροφοδοτεί τη φαντασία, ενώ μπορεί να προκαλεί σύγχυση στη σκέψη. ο Ιχθύς είναι ένα βαθιά ευφάνταστο, μαγικό, μυστικιστικό, συναισθηματικό και πολύπλοκο ζώδιο.

Η πορεία τους στη ζωή είναι μια αναζήτηση της βαθιάς αγάπης και της εξασφάλισής της. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ρομαντικοί, ευάλωτοι και διακρίνονται για τη συναισθηματική τους δύναμη, η οποία είναι ικανή να αλλάξει τον κόσμο. Είναι γεννημένοι να «θεραπεύουν» τους άλλους και να μοιράζονται τον πόνο τους, ενώ νιώθουν πιο άνετα στον κόσμο των συναισθημάτων, της φαντασίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας παρά στη στυγνή πραγματικότητα.

Όταν ο κόσμος γίνεται πολύ σκληρός ή επιθετικός προσπαθούν να στηρίζονται σε διάφορες μορφές «απόδρασης», όπως είναι η καλλιτεχνική έκφραση και η φαντασία. Με βάση τα παραπάνω όταν ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, όλοι γινόμαστε λίγο πιο ρομαντικοί, ευάλωτοι και ευφάνταστοι.

Σημαντικές πλανητικές κινήσεις την εποχή του Ιχθύ το 2023

Η Σελήνη στους Ιχθύς στις 20 Φεβρουαρίου μάς επηρεάζει για λίγο ακόμα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις πιο τρελές μας επιθυμίες και ιδανικά να τις δούμε να πραγματοποιούνται μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Την ίδια μέρα με τη νέα σελήνη, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του ρομαντισμού, της ομορφιάς και των αξιών, εγκαταλείπει τους Ιχθύς και μετακομίζει στον Κριό. Αυτό θα μπορούσε να σας παροτρύνει να ολοκληρώσετε ένα κεφάλαιο που σχετίζεται με μια σχέση ή οικονομικά και να προχωρήσετε σε αχαρτογράφητο έδαφος.

Στις 7 Μαρτίου, ο πλανήτης των περιορισμών, των ορίων, των κανόνων θα εισέλθει στους ονειροπόλους Ιχθύς. Η τελευταία φορά που ο πλανήτης αυτός πέρασε από το ζώδιο του ψαριού ήταν το 1996, και θα μας ενθαρρύνει να εντείνουμε τις πνευματικές μας πρακτικές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου την ίδια μέρα θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο θα ρίξει φως στα συναισθήματά μας και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε μια διαυγή κριτική και εκρηκτικές αποφάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότεροι

Ενώ τείνουμε να θεωρούμε πως μόνο όσοι γεννήθηκαν υπό το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος μια συγκεκριμένη στιγμή, τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας (πράγμα που ισχύει σε έναν βαθμό), οι Ιχθύς δεν είναι οι μόνοι που θα επηρεαστούν από τα μυστικιστικά vibes αυτής της σεζόν. Οποιοσδήποτε γεννήθηκε με τον ήλιο του ή με σημαντικές πλανητικές τοποθετήσεις σε ένα από τα μεταβλητά ζώδια – Δίδυμοι, Παρθένος και Τοξότης- θα μπορούσε να φύγει από την εποχή των Ιχθύων νιώθοντας αληθινά εμπνευσμένος και ενδεχομένως ακόμη και μεταμορφωμένος πριν από την άνοιξη.

Recommended For You

About the Author: efoni