Περιφερειάρχης Αττικής: Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Πιλοτικού Προγράμματος Ολιστικής Πράσινης Αστικής Αναζωογόνησης στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας Πικερμίου

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη:
Ενημερωθήκαμε για την πορεία υλοποίησης του Πιλοτικού Προγράμματος Ολιστικής Πράσινης Αστικής Αναζωογόνησης στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας Πικερμίου, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Είναι συνολικού προϋπολογισμού 297.586,73 € και για την υλοποίηση της έχουμε υπογράψει προγραμματική σύμβαση με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε., το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και το Δήμο Μαραθώνα.
Συνεργαζόμαστε στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων. Με τα δύο εμβληματικά πάρκα -πολυχώρους τιμούμε τη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά και συμβάλλουμε στην Πράσινη Αστική Αναβάθμιση της περιοχής.
Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινό και η Εντεταλμένη Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και Υλοποίησης της Σύμβασης Ε. Κοσμίδη.

Recommended For You

About the Author: efoni