Περιφέρεια Αττικής : Επιθεώρηση στις πέντε νεες εκσυγχρονισμένες παιδικές χαρές του Δήμου Αχαρνών με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Την ικανοποίησή της για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό πέντε νέων παιδικών χαρών σε περιοχές του Δήμου Αχαρνών, εξέφρασε η περιφερειακή σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη, εντεταλμένη για θέματα Τεχνικών έργων, Μητροπολιτικών Υποδομών και Τεχνικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.
Η κα Κοσμίδη, μετά από σχετική εντολή του περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη επιθεώρησε τις πέντε παιδικές χαρές οι οποίες είναι από τις πλέον ασφαλείς του δήμου, συνοδευόμενη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχος Αχαρνών, Νίκο Δαμάσκο και την επιβλέπουσα μηχανικό του δήμου, Άντα Κολοτούρη.
Τόσο ο κ. Δαμάσκος όσο και η κα Κολοτούρη ενημέρωσαν ενδελεχών την κα Κοσμίδη για την πορεία των εργασιών τις οποίες ανέλαβε ο δήμος ενώ χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής. Η κα Κοσμίδη ευχαρίστησε τόσο τον αντιδήμαρχο όσο και την επιβλέπουσα μηχανικό για τις πληροφορίες που της παρείχαν καθώς και για την προθυμία τους να της αναλύσουν στοιχεία των έργων.
Σημειώνεται ότι οι πέντε αυτές παιδικές χαρές – οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί και από το υπουργείο Εσωτερικών – βρίσκονται στην πλατεία Καλιά στο κεντρικό Μενίδι, επί της οδού Δημ. Δέδε στο παλιό Μενίδι, στην περιοχή Λυκότρυπα Μενιδίου, στην πλατεία Θρακομακεδόνων και στην πλατεία Βαρυμπόμπης.
Μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης η περιφερειακή σύμβουλος εντεταλμένη για θέματα Τεχνικών έργων, Μητροπολιτικών Υποδομών και Τεχνικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη δήλωσε:
«Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση να υλοποιούμε το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη μας, Γιώργου Πατούλη για τον εκσυγχρονισμό των όλων των υποδομών. Πολύ δε περισσότερο αυτών που αφορούν τους μικρούς συμπολίτες μας στους οποίους οφείλουμε ώρες ξεγνοιασιάς με έμφαση όμως στην ασφάλειά τους. Οι Αχαρνές της καρδιάς μας γίνονται πράξη. Ευχαριστώ επίσης θερμά τον φίλο αντιδήμαρχο, Νίκο Δαμάσκο για την προθυμία του να μας ενημερώσει λεπτομερώς για την υλοποίηση των έργων αλλά και την επιβλέπουσα μηχανικό του δήμου και εξαίρετη συνάδελφο, Άντα Κολοτούρη. Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα αλλά και κάθε μέσο να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των Αχαρνών αλλά και των υπολοίπων περιοχών της Αττικής».

Recommended For You

About the Author: efoni