Περιστέρι: Εντοπίστηκε νεκρή 17χρονη – Αναζητείται ο σύντροφός της- Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Μια 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.

Η 17χρονη έφερε μώλωπες και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητείται φιλικό της πρόσωπο – συγκεκριμένα ο σύντροφός της – καθώς θεωρείται ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

O σύντροφος της 17χρονης είναι αλλοδαπός, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν. Η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

Προανάκριση για το έγκλημα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει δύο γυναικοκτονίες στη χώρα μας, η πρώτη στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη – Πήγε να της κλείσει το στομα

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 2:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Recommended For You

About the Author: efoni