Πειραιάς: Πήδηξε για να προλάβει το πλοίο και πνίγηκε

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά.

Ενας 36χρονος ημεδαπός φέρεται να πήδηξε από την προβλήτα προς πλοίο που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, σε μία αποτυχημένη προσπάθειά του να το προλάβει.

Ο νέος άνδρας κατέληξε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός.

Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι.

 

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του για τον θάνατο 36χρονου που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας φαίνεται να καταλήγει στη θάλασσα ενώ μέλος του πληρώματος επιχειρεί να τον εμποδίσει από το να επιβιβαστεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν, από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Oπως αναφέρει η ΕΡΤ, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Σύμφωνα με βίντεο που φέρεται να έχει δει το φως της δημοσιότητας το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon φαίνεται να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni