Πανσέληνος του «Χιονιού» στις 27/02/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του «Χιονιού» στις 27/02/2021

Τι πρέπει να κάνουμε ανάλογα με το ζώδιό μας

Η Πανσέληνος του «Χιονιού», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, σχηματίζεται στις 27/2 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να αποκομίσουμε τα οφέλη των προσπαθειών μας σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ό,τι σπείραμε το προηγούμενο διάστημα θα το θερίσουμε τώρα και αν είχαμε φερθεί ανώριμα ή οι προσπάθειες μας ήταν ελάχιστες, θα πρέπει τώρα να λογοδοτήσουμε στον εαυτό μας και τους άλλους. Η περίοδος της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι μια ευκαιρία για να αλλάξουμε ουσιαστικά τον τρόπο ζωής, δουλειάς και φροντίδας της υγείας μας. Να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ καθημερινών ρουτινών, εργασίας και υγείας. Είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγούμε από κάποια ανθυγιεινή συνήθεια που μας κρατάει πίσω, όπως και να ξεκινήσουμε δίαιτα ή ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και ευεξίας, να κάνουμε αποτοξίνωση, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού και να πετάξουμε ό,τι περιττό, να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας. Επίσης τώρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε ένα έργο που είχαμε αναλάβει ή να σκεφτούμε να αλλάξουμε εργασία, αν πλέον δεν μας εκφράζει ή δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας. Η Πανσέληνος είναι η εποχή αποκορύφωσης και ολοκλήρωσης όλων των σχεδίων που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη. Είναι ο χρόνος για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα.

Καμπανάκι και εκπλήξεις

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δεν είναι τόσο δύσκολη και αρνητική. Μας χτυπάει όμως το καμπανάκι για να τακτοποιήσουμε τυχόν εκκρεμότητες που έχουμε αφήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά και να δώσουμε σημασία στην υγεία μας. Τα καλά νέα είναι ότι η Πανσέληνος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις, που ίσως φέρουν ουρανοκατέβατες λύσεις.

Όνειρο και πραγματικότητα

Η Πανσέληνος ουσιαστικά είναι η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης. Έτσι, ο Ήλιος βρίσκεται στους «ονειροπαρμένους» Ιχθύς και η Σελήνη στην Παρθένο που είναι το ζώδιο της λογικής. Αντιτίθεται λοιπόν το όνειρο με την πραγματικότητα και η ευαισθησία με την ορθολογική σκέψη. Ίσως λοιπόν, θα αισθανόμαστε λίγη σύγχυση, αλλά το μότο αυτής της Πανσελήνου είναι: να παραμείνουμε γειωμένοι και να ακούμε τη διαίσθηση μας που θα είναι έντονη και ισχυρή.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 8ο57΄ της Παρθένου, επηρεάζοντας όσους εκπροσωπούν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες από τις 5 έως τις 13 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Πανσελήνου στα 12 ζώδια, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε την ημέρα που πραγματοποιείται για να κερδίσουμε από την ενέργεια της.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς η Πανσέληνος ξυπνά μια ανησυχία σε ό,τι αφορά τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και σας καλεί να δώσετε λίγη σημασία στις ανάγκες σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τρέχετε συνεχώς για να καλύψετε δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί και να σας τονώνει, φτάνοντας τον οργανισμό σας στα όρια του. Έτσι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας είναι περισσότερο από επιβεβλημένες, για να αποκτήσετε και πάλι ισορροπία σωματική και ψυχική. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Ίσως τώρα αποκαλύψετε και κάποια σχέδια και ιδέες που επεξεργαζόσασταν εδώ και καιρό, αλλά τα κρατούσατε κρυφά από τους άλλους.

Την ημέρα της Πανσελήνου κάντε θεραπείες ομορφιάς, λουτρό με έλαια λεβάντας και εκτός από την εξωτερική σας εμφάνιση θα ανανεωθεί και η διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το φεγγάρι πυροδοτεί το πάθος σας. Αν είστε δεσμευμένοι θα δείξετε την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σας και θα θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας. Επιθυμείτε μια βαθιά ένωση και ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κρύβει θετικές εκπλήξεις για εσάς. Όμως, η Πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας παρέχει βοήθεια να εκφραστείτε δημιουργικά και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία. Θα νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο και να μην βάζετε απατηλούς στόχους.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να σταματήσετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, να αγαπήσετε τα ελαττώματα σας, να παίξετε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς και να εστιάσετε στις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σας καλεί να πατήσετε φρένο και με ψυχραιμία να κοιτάξετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και πού πηγαίνετε από εδώ και πέρα. Επειδή τρέχετε με κεκτημένη ταχύτητα και ίσως έχετε βγει από την πορεία του αρχικού σας στόχου, προσπαθήστε να πάρετε μια απόσταση από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή ματιά τις προοπτικές σας. Μπορεί να χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αν δεν έχετε τα σωστά δεδομένα ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις. Ενδεχομένως, το φεγγάρι να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα που υπήρχαν από το παρελθόν και τώρα θα κληθείτε να βρείτε λύσεις. Η περίοδος από την Πανσέληνο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Οι γεννημένοι στο τέλος Μαΐου μπορεί να έχουν μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Αυτό που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα την ημέρα της Πανσελήνου είναι να κάνετε διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής, διότι θα ξεμπλοκάρετε όλο το άγχος και την πίεση που μπορεί να σας προκαλέσουν οι αλλαγές και τα ξαφνικά που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει το μέλλον και το παρελθόν σας, υπό την έννοια ότι τώρα θα κοιτάξετε πίσω για να σκεφτείτε τι λάθη έχετε κάνει και να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, κάνοντας πιο σταθερά βήματα μπροστά. Πάντως έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους νέους στόχους σας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Επίσης, ίσως γίνετε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού θα έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς. Ενώ θα θέλετε να αυξήσετε και τις γνώσεις σας και ίσως επιλέξετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή θα σας εξελίξει στη δουλειά σας.

Με αυτό το φεγγάρι καλό είναι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Ζωγραφίστε, γράψτε, χορέψτε και κάντε ό,τι σας χαροποιεί και σας γεμίζει.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά και… φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα. Εάν δείξατε πειθαρχία και πρακτικότητα από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τώρα και καταφέρατε να εξοικονομήσετε χρήματα για κάποιον στόχο, έφτασε η ώρα της επιτυχίας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Από την άλλη, μπορεί και να ολοκληρωθεί μια δουλειά που είχατε αναλάβει, αλλά η αγωνία σας για το μέλλον δεν θα κρατήσει πολύ, αφού σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο που θα σας φέρει και οικονομική ενίσχυση.

Μην σταματάτε να ονειρεύεστε. Την ημέρα της Πανσελήνου γράψτε τους στόχους σας, οραματιστείτε το μέλλον σας, πιστέψτε το και αφήστε τη συμπαντική ενέργεια να δουλέψει υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας βγάζει τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια και σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε πράξεις και αποφάσεις που πήρατε. Το μυαλό θα γεμίσει με ερωτήματα: αν άξιζε τον κόπο, αν πήρατε τη σωστή απόφαση, αν είχατε κάνει τα πράγματα διαφορετικά και όλα αυτά τα «αν» θα σας γεμίσουν άγχος και σκέψεις που θα πιέζουν την ψυχολογία σας. Πρέπει όμως να χαλαρώσετε λίγο, να διασκεδάσετε, να κοιτάξετε τη ζωή και τις αποφάσεις σας με πιο απλό τρόπο και να επαναπροσδιορίσετε τις σκέψεις σας. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη, το κακό είναι να αυτομαστιγωνόμαστε και να απομακρυνόμαστε από αυτούς που μας αγαπάνε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Πανσέληνος να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις.

Προσπαθήστε να ξεκουράσετε την ημέρα της Πανσελήνου εκτός από το σώμα σας και το μυαλό σας που δουλεύει με χίλιες στροφές. Λίγες ώρες διαλογισμού ή ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική, θα σας βοηθήσει να ηρεμίσετε λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από λίγες εβδομάδες σύγχυσης, θα καταφέρετε σταδιακά να δείτε φως στο τούνελ και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Γενικώς, έχετε πολλά στο μυαλό σας που σας απασχολούν και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και επειδή σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε για τον ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε, η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καθαρά και να δείτε με ψυχραιμία τις επιλογές σας. Το φως της θα διώξει τη θολούρα που είχατε και σας καταπίεζε το τελευταίο διάστημα και με διαύγεια θα σας δείξει την αληθινή πλευρά των ανθρώπων και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά, χωρίς βάρη, κακές συνήθειες και τοξικούς ανθρώπους, που επιβάρυναν την υγεία και την ψυχολογία σας. Δίπλα σας θα κρατήσετε μόνο αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά και αξίζουν να είναι στο πλευρό σας.

Επειδή εσάς σας ξεκουράζουν οι όμορφες μυρωδιές καλό θα ήταν να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ την ημέρα της Πανσελήνου και να προμηθευτείτε έναν διαχυτή αιθέριων ελαίων που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την πνευματική ένταση που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και ίσως προκύψει κάποια ξαφνική αλλαγή, είτε σε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς στόχους. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε υποψίες αλλά τώρα θα έρθουν και οι αποδείξεις. Γενικά θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις και να διορθώσετε τα πράγματα. Ή μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έφτασε ο καιρός να φύγετε μακριά από μη ρεαλιστικούς στόχους και μη υποστηρικτικούς συντρόφους. Με αυτό το φεγγάρι θα θέλετε την ουσία των πραγμάτων και όχι τη βολή σας. Αν είστε σε μια σχέση που παρουσιάζει σημάδια κόπωσης θα κάνετε τα πάντα για να την αναζωογονήσετε και αν η σπίθα δεν καταφέρει να ανάψει ξανά, ίσως ψάξετε αλλού να τη βρείτε. Οι αδέσμευτοι ίσως βρουν τον άνθρωπο τους και ζήσουν στιγμές ρομαντισμού και πάθους.

Την ημέρα της Πανσελήνου ανάψτε κεριά -κόκκινα αν έχετε- και απορροφηθείτε στη φλόγα τους, θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέα της καριέρας, των στόχων και της κοινωνικής καταξίωσης, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση των φιλοδοξιών σας, πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Η βιασύνη και ορμή που σας διακατέχει πολλές φορές σας κάνει να χάνετε και το μέτρο και τον δρόμο σας. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην «αρχή», εκεί δηλαδή που βάζατε τις βάσεις του ονείρου σας και να ανακαλύψετε ξανά το όραμα σας και την ουσία του, για να ξαναβρείτε το πάθος σας που έχει χαθεί λόγω πιέσεων και προβλημάτων. Υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Όμως επειδή κατά την περίοδο της Πανσελήνου συχνά επικρατεί το συναίσθημα παρά η κοινή λογική, αφήστε λίγες ημέρες να εξασθενήσει η επιρροή και μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων με αυτό το φεγγάρι. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας τα καλά είναι μπροστά σας.

Αξιοποιήστε αυτή την Πανσέληνο για να οραματιστείτε την καριέρα που θέλετε. Αν μπορείτε καταγράψτε τους στόχους σας και βάλτε το χαρτί κάπου που θα το βλέπετε για να μην λοξοδρομείτε από το σχέδιο που έχετε χαράξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άγνωστα συναισθήματα θα ξυπνήσουν στην καρδιά σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε… δημιουργική «σύγχυση» και αλλαγή πλεύσης. Το άγχος, που συνήθως σας διακατέχει για να κατακτήσετε τους υψηλούς στόχους σας και να έχετε την τέλεια δημόσια εικόνα, θα παραμεριστεί και θα αναζητήσετε την ευτυχία στην απλότητα και την καθημερινότητα. Επίσης, θα είστε λίγο πιο δεκτικοί στις αλλαγές που μέχρι τώρα σας φόβιζαν και κρατούσατε σθεναρές αντιστάσεις και θα αφεθείτε στο ταξίδι της κατανόησης των αναγκών σας. Όσο πιο πολύ θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα ανακαλύπτετε μέσα σας. Θα καταλάβετε ότι τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν δεν έχουν πλέον σημασία και θα απεγκλωβιστείτε. Μόλις δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο, θα κατακλυστείτε από ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση. Μπορεί να σας πιάσουν και τάσεις φυγής με αυτό το φεγγάρι και επειδή δεν το επιτρέπουν προς το παρόν οι συνθήκες για να πάρετε τα όρη και άγρια βουνά, μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι για το καλοκαίρι. Νομικές υποθέσεις, σπουδές, σχέσεις με ξένους κι εξωτερικό, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Κάντε διαλογισμό μπροστά σε έναν καθρέφτη την ημέρα της Πανσελήνου για να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και την εμπιστοσύνη στις δικές σας ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια όπου απαιτείται και να σταματήσετε να αφήνετε τους «λάθος» ανθρώπους να σας επηρεάζουν και να κάνουν την καθημερινότητα σας δύσκολη. Η αυτοεκτίμηση σας θα ενισχυθεί και τώρα που θα προχωρήσετε στα επόμενα βήματα σας με μεγαλύτερη διαύγεια, θα μετρήσετε εχθρούς και φίλους και θα ξαναβρείτε την αρμονία στη ζωή σας. Έχοντας λάβει τα «μαθήματα» από το παρελθόν, ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά τους δημιουργικούς σας στόχους και ίσως παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες συνοδευόμενες και από ουρανοκατέβατές οικονομικές λύσεις. Η Πανσέληνος αναμοχλεύει και τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο και ίσως νιώσετε μια δυνατή έλξη για κάποιο πρόσωπο.

Μην αναμασάτε και σκέφτεστε μόνο τα προβλήματα, εστιάστε και στα θετικά. Φτιάξτε μια λίστα με πέντε πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες και για τις δύο επόμενες εβδομάδες να τη διαβάζετε συνεχώς, αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από τα αρνητικά συναισθήματα που έχετε και τη ματαίωση που πολλές φορές σας δηλητηριάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας επηρεάζει η Πανσέληνος που σχηματίζεται απέναντι σας. Παρότι οι αλλαγές σας προκαλούν πανικό, αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πράγματα και να κάνετε αυτά που πρέπει για να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας και να μην χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται. Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε σηματοδοτούσε μια μικρή «επανάσταση» στα επαγγελματικά και τις οικονομικές σας προσδοκίες και η Πανσέληνος τώρα φέρνει ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες μπορεί να βρείτε έναν πιθανό συνεργάτη, πελάτη, σύμμαχο ή ακόμη να πάρετε την απόφαση επισημοποίησης μιας σχέσης. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις με την οικογένειά σας και με τους φίλους σας, είναι σημαντικό να μάθετε να ακούτε τι σας λένε και να μην απαντάτε με το θυμικό. Μια σημαντική τροπή θα έχουν οι σχέσεις για τους γεννημένους από 25 έως 2/3.

Την ημέρα της Πανσελήνου προσπαθήστε να επουλώσετε τις πληγές που έχετε ανοίξει οι ίδιοι στον εαυτό σας, να αγαπήσετε τα λάθη σας και να συγχωρήσετε εσάς και τους άλλους. Μπορείτε να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα που θα ταξιδέψει το μυαλό σας ή να κάνετε ένα λουτρό αρωματοθεραπείας που θα «εξαγνίσει» την ψυχή και το σώμα .

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni