Πανσέληνος του «Λύκου» : Tι θα φέρει για τα 12 ζώδια η νέα πανσέληνος στις 28/1

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 09ο05΄ του Λέοντα. Το φεγγάρι του «Λύκου» -όπως αποκαλείται λόγω του ότι αυτή την εποχή οι λύκοι γρυλίζουν περισσότερο- θα «συνοδεύσουν» σε δύσκολες όψεις ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Δίας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου. Έχουμε λοιπόν ένα ισχυρό ταυ-τετράγωνο στα ζώδια του σταθερού σταυρού, το οποίο φέρνει σημαντικές δομικές αλλαγές, αλλά και κραδασμούς στις ζωές των Ταύρων, των Λεόντων, των Σκορπιών και των Υδροχόων που είναι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο ή όσων έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 9η μοίρα. Φυσικά όπως κάθε Πανσέληνος διαταράσσει άλλοτε πολύ άλλοτε λιγότερο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες. Σε αυτό το εκρηκτικό περιβάλλον έρχεται να προστεθεί την ίδια ημέρα η ακριβείας όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενισχύει τα πάθη και τις εμμονές στις σχέσεις, ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ευτυχώς την επομένη μέρα -στις 29/1 τα ξημερώματα- σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη της χρονιάς, η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Υδροχόο και εξισορροπεί λίγο την ενέργεια. Στις 30/1 ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 31/1, φέρνοντας τα γνωστά προβλήματα, τα οποία θα εξηγήσουμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο.

Προσωπικές ανάγκες και αυτοεκτίμηση

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει έναν κύκλο που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 18 Αυγούστου 2020, οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι συνέβη τότε και πολύ πιθανό αν είχατε κάνει κάποιο νέο ξεκίνημα να το βλέπετε τώρα να εξελίσσεται ή να φτάνει σε ένα αποκορύφωμα.

Γενικά, η Πανσέληνος στον Λέοντα μας καλεί να εκφραστούμε και να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Μας εμπνέει να δείξουμε τα συναισθήματά μας και τα πάθη μας, έστω και με έναν δραματικό τρόπο. Επειδή ο Λέων είναι το ζώδιο της δημιουργικότητας, της αγάπης και της διασκέδασης, θα αισθανόμαστε πιο εμπνευσμένοι και θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα δημιουργικά μας έργα. Θα θέλουμε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο όχι μόνο στη δουλειά, αλλά σε ό,τι μας δίνει χαρά, μας προσφέρει ευχαρίστηση και γεμίζει την καρδιά μας. Παράλληλα, είναι ο σωστός χρόνος για να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση μας και να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Το πλανητικό… δράμα

Απέναντι από την Πανσέληνο στον Λέοντα, βρίσκεται ο Ήλιος στον Υδροχόο, που μπορεί να μας κάνει πιο απαιτητικούς, έτοιμους να αντιδράσουμε και να επαναστατήσουμε και να θέλουμε εδώ και τώρα να τα αλλάξουμε όλα αλλά να μας κατανοούν και οι άλλοι. Με την εμπλοκή του Δία (πλανήτης αφθονίας) θα αισθανόμαστε μεν γενναιόδωροι στα συναισθήματά μας, αλλά θα τα εκφράζουμε τολμηρά και έτσι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην το κάνουμε σε λάθος ανθρώπους. Ευτυχώς, η επιρροή του αυστηρού Κρόνου (πλανήτης περιορισμού) θα μετριάσει λίγο την επιθυμία μας για υπερβολική προβολή του «εγώ» μας. Ωστόσο, ο Άρης (πλανήτης δράσης) και ο απρόβλεπτος Ουρανός θα μας κάνουν παρορμητικούς στα συναισθήματά μας, αλλά θα βοηθήσουν επίσης να ενισχύσουμε την αίσθηση της εμπιστοσύνης μας και να αγαπήσουμε τους επαναστάτες που κρύβουμε μέσα στις καρδιές μας. Επειδή τρία 24ωρα αργότερα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και ίσως δημιουργηθούν δράματα και εντάσεις με άτομα που μας πλήγωσαν και μας πίεσαν.

Τι ενδείκνυται να κάνετε με την Πανσέληνο στον Λέοντα

  • Να χαρείτε με τους δικούς σας και να εκφράσετε την αγάπη σας στον-ην σύντροφό σας.
  • Να είστε δημιουργικοί: ζωγραφίστε, χορέψτε, εκφραστείτε!
  • Να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους.
  • Να ακούτε την καρδιά σας!
  • Να ξεχωρίσετε. Αφήστε τα ταλέντα σας να λάμψουν!
  • Να δείξετε το μεγαλείο που κρύβεται μέσα σας.
  • Να διασκεδάσετε!
  • Να ικανοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας με έντονα χρώματα, έντονους ήχους, εξαιρετικά αρώματα, υπέροχα υφάσματα και πλούσιες λιχουδιές!
  • Να αλλάξετε τον τρόπο που περπατάτε και κάθεστε και να είστε πιο ευθυτενείς!
  • Να κάνετε διαλογισμό.
  • Να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας ήρωα!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου από την Πανσέληνο του «Λύκου».

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων. Σε γενικές γραμμές δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας, αφού πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο της φωτιάς όπως και το δικό σας. Μπορεί λοιπόν να προκύψει μια αναθέρμανση συναισθηματική καθώς θα θέλετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να αναζητήσετε την ευτυχία σας και να ζήσετε στιγμές ευχαρίστησης και απόλαυσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε όμως να μην απαιτήσετε την προσοχή των άλλων και να μην λειτουργήσετε με εγωιστικό τρόπο, διότι η Πανσέληνος κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα μας. Από την άλλη, μπορεί όλη αυτή η συναισθηματική ένταση να σας κάνει να βάλετε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια, αφού μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσπάθειες σας για αναζωπύρωση του πάθους πέφτουν στο κενό. Ίσως προκύψει κάτι απροσδόκητο ή απρόσμενο που αλλάζει τα δεδομένα, όπως μια εγκυμοσύνη ή ένας νέος έρωτας. Ευνοούνται οι στόχοι και η συλλογική δουλειά. Θυμηθείτε τι μπορεί να ξεκίνησε στις 18/8/2020, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και δείτε πώς μπορεί τώρα να ολοκληρώνεται ή να φτάνει σε ένα απόγειο. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο επηρεάζεστε από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα και την πορεία του Ερμή στον Υδροχόο. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα, ενώ μπορεί να παίζονται και παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις. Προσέξτε την επικοινωνία και αποθηκεύστε τα δεδομένα σας για να είναι ασφαλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα και κάνει πιο έντονα τα θέματα που αφορούν στην καριέρα, το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, που ίσως σας ξεβολέψουν και να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και καινούριες συνθήκες. Τα σενάρια είναι πολλά και μπορεί να κρύβουν αλλαγές, ίσως και χωροταξικές, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Δεν είναι απαραίτητο ότι οι αλλαγές θα είναι αρνητικές, για παράδειγμα μπορεί να έρθει κάποιο νέο πρόσωπο στη δουλειά σας και να αλλάξετε γραφείο ή μπορεί ο ερχομός ενός απογόνου να σας αναγκάσει να αλλάξετε σπίτι. Επειδή όμως εσείς δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, θα νιώσετε έντονη πίεση και οι συνθήκες θα σας φαίνονται ασφυκτικές. Καλό θα ήταν να μην δραματοποιήσετε τις καταστάσεις και να μην δημιουργήσετε εντάσεις, αλλά να προτιμήσετε να μιλήσετε ειλικρινά στους συναδέλφους ή στα μέλη της οικογένειας σας, να πάρετε τον χρόνο σας και η αλήθεια σας θα κάνει τους άλλους πιο πρόθυμους να σας κατανοήσουν, από το να έχετε μούτρα και νεύρα. Οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου μπορεί να έχουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά. Με τον Ήλιο και τον Δία στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, η φήμη σας ενισχύεται και η επιτυχία σας χτυπά την πόρτα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον οικονομικό τομέα ή και σε θέματα που αφορούν νομικές διεκδικήσεις, σχέσεις με ξένους, εξωτερικό, σπουδές. Προσέξετε τα ψιλά γράμματα σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και αποφύγετε τις ρήξεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο κάνετε σχέδια, βάζετε στόχους και θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να πάρετε φόρα και να φύγετε μπροστά, αλλά δυστυχώς κάτι σας κρατά πίσω και δεν μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Παρότι μπορεί να βρίσκεστε σε συνεχείς συζητήσεις -είτε για θέματα σπουδών είτε για τα επαγγελματικά σας- και να κάνετε συμφωνίες, την τελευταία στιγμή κάτι γίνεται, κάτι παρεμβάλλεται και δεν παίρνετε την απάντηση που θέλετε για να προχωρήσουν τα πράγματα. Έτσι και με αυτή την Πανσέληνο, που δεν είναι αρνητική για εσάς, θα ανοίξει και πάλι ένας κύκλος συζητήσεων, αλλά πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή ακόμη, διότι οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν την άνοιξη. Βέβαια οι γεννημένοι τέλος Μαΐου θα έχετε εύνοια σε σπουδές, σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και στα επαγγελματικά και αν περιμένετε κάποια απάντηση έχετε πολλές πιθανότητες να είναι θετική, ακόμη και αν τα σχέδια σας ξεκινήσουν από τον Μάρτη. Γενικά, θα είστε δημιουργικοί και πιο εξωστρεφείς και θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα ερωτικά μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, ένα τηλεφώνημα, ένα νέο ή μια πρόταση κι επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 31/1, μπορεί να αφορά και σε κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Θέματα οικονομικών ή μια προσωπική σχέση που τείνει σε αδιέξοδο μπορεί να προβληματίσουν όσους έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Ευνοήστε σε θέματα επικοινωνίας όλη την εβδομάδα, αλλά από τις 30/1 κι έπειτα δείξτε προσοχή, διότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μην σας αφορά άμεσα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Λέοντα, αλλά αφού ο κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη σίγουρα θα νιώσετε κάποια διαφορά, τουλάχιστον στη διάθεση σας. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τους οίκους των οικονομικών σας και μπορεί να φέρει μια οικονομική ή επαγγελματική ευκαιρία, ειδικά για τους Καρκίνους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου. Ακόμη, μπορεί να προκύψει ένα έσοδο που δεν το είχατε υπολογίσει και να καταφέρετε με αυτά τα χρήματα να κάνετε μια επένδυση που θέλατε ή να τα ξοδέψετε για τη διασκέδασή σας ή να αγοράσετε κάτι πολυτελές που επιθυμούσατε. Το μυαλό σας θα είναι συνεχώς στα οικονομικά και ίσως είναι μια καλή στιγμή να τολμήσετε να ζητήσετε αύξηση, αν το επιτρέπουν και οι συνθήκες. Βέβαια, μπορεί να έχετε και μια πρόταση σε προσωπικό επίπεδο, την οποία περιμένατε πολύ καιρό και να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μπορεί για παράδειγμα να δεχτείτε μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Όσοι έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο θα επηρεαστείτε από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και τα αρνητικά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Επίσης μην βάζετε την υπογραφή σας χωρίς να έχετε ελέγξει με κάποιον ειδικό τα ψιλά γράμματα.

ΛΕΩΝ

Είστε οι πρωταγωνιστές της πρώτης Πανσελήνου της χρονιάς που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και κάνει τις σχέσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προτεραιότητα. Το φως του φεγγαριού θα πέσει επάνω σας και εσείς καλείστε να δείτε τι ρόλο παίζουν οι κοντινοί σας άνθρωποι στη ζωή σας, είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για τον-ην σύντροφό σας. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο θα θέλετε να βάλετε όρια και να δείξετε στους άλλους αν είναι σημαντικοί στη ζωή σας ή όχι. Αν τους αγαπάτε θα εκφράσετε την αμέριστη αγάπη σας, αλλά αν σας έχουν πληγώσει θα θέλετε να τους απομακρύνετε από κοντά σας. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι στο επίκεντρο για εσάς και τον επόμενο μήνα και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Υπάρχουν και καλά νέα, η όψη Ήλιου-Δία που πραγματοποιείται την επομένη της Πανσελήνου μπορεί να σας φέρει και μια νέα πρόταση ή συμφωνία, που θα πάει τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης. Φυσικά παίζει και να προκύψει μια νέα γνωριμία, αλλά και μια κρίση σε μια σχέση. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο επηρεάζονται έντονα από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και κάνει κάπως δύσκολες τις σχέσεις με συνεργάτες ή πελάτες. Δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης στην επικοινωνία και στις σχέσεις. Αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα ή διατροφή αυτή είναι καλή περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σάς χτυπά το καμπανάκι και σας ζητά να δείξετε προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και δουλειάς. Επειδή το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι, θα πρέπει να πατήσετε λίγο φρένο, να ξεκουραστείτε, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε τη δημιουργική σας έμπνευση. Μην αμελείτε την υγεία σας και τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Οργανώσετε το πρόγραμμα σας και τη διατροφή σας, για να μην καταφεύγετε με την πρώτη δυσκολία στις κακές συνήθειες, είτε στο φαγητό είτε με το να δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην χαλαρώνετε. Όσο για τα θέματα της εργασίας σας, η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει και ένα παρασκήνιο στη δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι να οργανώνουν κάτι πίσω από την πλάτη σας ή ότι εσείς οι ίδιοι κάνετε κάποιες μυστικές επαφές που δεν θέλετε να τις κάνετε γνωστές ακόμα. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποια επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου δεκαήμερου – αρχές του 2ου δεκαημέρου και ίσως ανοίξει τους ορίζοντες σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο επηρεάζεστε από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή με έναν τρόπο αρκετά έντονο. Μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, μια νέα γνωριμία, αλλά και μια κρίση αν μια σχέση δεν πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό. Από δω και πέρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, ειδικά σε θέματα δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα δίνει έμφαση στα θέματα των ερωτικών και φιλικών σχέσεων και επειδή συνοδεύεται από την ευνοϊκή όψη συνόδου Ήλιου-Δία στον Υδροχόο, μπορεί να σας φέρει μια νέα σχέση ή γνωριμία που να δώσει άλλο αέρα στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να σχετίζεται με ένα δημιουργικό σας πλάνο ή με ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο και να σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις και να ξεκινήσετε αυτό που τόσο καιρό προσπαθείτε. Σημαντικό ρόλο στην ευόδωση των σχεδίων σας θα παίξει η τεχνολογία, που θα πρέπει να βάλετε στη ζωή σας και να την εκμεταλλευτείτε, όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη, αλλά και στο προσωπικό, αφού μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών μπορεί να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν στη δουλειά φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει. Εξάλλου η ικανότητά σας να βλέπετε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης μπορεί να δώσει τέλος σε μία χαοτική κατάσταση και ένταση. Τα οικονομικά ακόμη σας ζορίζουν, αλλά κάνετε λίγο υπομονή και σύντομα θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα ζορίζει σε θέματα σχέσεων, οικογένειας, αλλά και σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ακόμη, μπορεί να αναμοχλεύονται τα συναισθήματά σας σε ερωτικό επίπεδο με σχέσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής σας βοηθά να έχετε μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία, αλλά μέχρι τις 30/1, διότι μετά γυρίζει ανάδρομος και ξεκινάνε τα προβλήματα και οι επιστροφές από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/1 στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Επειδή θα έχετε ένταση και θα είστε παρορμητικοί θα σας συμβούλευα να μην βιάζεστε και να μην τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Η επαγγελματική σας ζωή έχει πάρει… φωτιά και οι εξελίξεις αναμένονται θετικές. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά και να δείξετε τα ταλέντα και τα έργα σας και να υπενθυμίσετε σε όλους ποιος είναι το «αφεντικό». Αυτό θα προκαλέσει έκπληξη και σε εσάς τους ίδιους, αφού συνήθως κάνετε… πτήσεις κάτω από τα ραντάρ και λειτουργείτε πιο παρασκηνιακά. Τώρα όμως, θα λάμψετε σαν το φεγγάρι και θα προσπαθήσετε να μεγιστοποιήσετε τη φήμη και την προβολή σας και να σιγουρευτείτε ότι θα γίνετε πιο ορατοί και ότι θα αναγνωριστεί η δουλειά σας. Σε ό,τι αφορά την οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο, κάποια θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν εκείνες τις ημέρες και θα πρέπει να προσέξετε τις παρεξηγήσεις. Θα είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και θα έχετε την ανάγκη να επιστρέψετε στις ρίζες σας για να βρείτε γαλήνη ηρεμία. Ωστόσο, θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι η όψη που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Θέματα σχέσεων σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό, μπορεί να σας φέρουν στα όρια σας και να ξεσπάσετε. Προσοχή στην επικοινωνία από δω και πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του 2021 είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Σκεφτείτε τι μπορεί να ξεκίνησε τον Αύγουστο με τη Νέα Σελήνη και δείτε τώρα πώς εξελίσσεται ή φτάνει σε ένα αποκορύφωμα. Μπορεί αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνατε να αφορά σπουδές, εργασία, στόχους και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βάλατε τις βάσεις το καλοκαίρι και τώρα είτε να προοδεύει είτε να βλέπετε πιο καθαρά τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για να πετύχει. Η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά, ταξίδια (έστω και αν δεν μπορείτε να τα κάνετε τώρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων, μπορεί να τα σχεδιάσετε και να το πραγματοποιήσετε αργότερα). Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ήλιο στις 29/1 θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας και ιδιαίτερα όσους εργάζονται στην εκπαίδευση, στην έρευνα και όσους ασχολούνται με τη συγγραφή και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μπορεί να έχετε και ευχάριστα νέα που αφορούν στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις και οικονομικά, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα προσέξτε να είναι όλα νομότυπα. Από δω και πέρα δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίζει ανάδρομος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του 2021 αφορά στα θέματα των οικονομικών σας κυρίως, αλλά εκτός από προβληματισμούς φέρνει κι ευκαιρίες. Σε αυτό βοηθάει και η σύνοδος Ήλιου-Δία που θα μπορούσε να φέρει μια ευκαιρία, μια πρόταση ή μια νέα πηγή εισοδήματος. Οπότε ναι μεν θα έχετε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας για τα οικονομικά, αλλά οι λύσεις θα βρεθούν. Επίσης, θα βρείτε στήριξη από φίλους και συνεργάτες που εμπιστεύεστε, οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό σας και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο στενές. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να σας επηρεάζει, θα κληθείτε να αξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο συνάπτετε σχέσεις, όχι μόνο ερωτικές, αλλά και επαγγελματικές. Θα πρέπει να εξετάσετε θέματα δύναμης και εξουσίας και πώς τα προβάλλετε, τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, στον τρόπο που σχετίζεστε. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε κάποια απογοήτευση ή να σας βγουν πάθη και εμμονές σε μια προσωπική σας σχέση και αυτό να έχει ένα αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Ωραία τα πάθη, αλλά παράλληλα μπορεί να γίνουν κι ιδιαίτερα τοξικά και όλο αυτό να βγαίνει και ως ψυχοσωματικά. Από δω και κάτω οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι σας φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο και ρίχνει φως στις θετικές, αλλά και στις αρνητικές, πλευρές των σχέσεων και των συνεργασιών. Κάποιοι λοιπόν θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον με το ταίρι σας ή με έναν συνεργάτη και θα αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Όσοι όμως δεν περνάτε καλά με τον-ην σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας θα θέλετε να βάλετε όρια και προϋποθέσεις για να συνεχίσετε την συνύπαρξή σας. Η πιο θετική όψη, η σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιο σας, ανοίγει τους ορίζοντες και τις προοπτικές σας σε σπουδές, επαγγελματικά και σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα επηρεαστείτε από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας. Μπορεί να νιώθετε πιο εγκλωβισμένοι σε μια σχέση που ίσως πρέπει να μείνει μυστική ή να είναι αδιέξοδη και αυτό να σας πιέζει πολύ ψυχολογικά. Δείξτε προσοχή και στα οικονομικά σας και μην κάνετε ανούσια έξοδα. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο και θα σας φέρει το παρελθόν πάλι μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του 2021 εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στους δύο τομείς. Έτσι και αλλιώς όταν βρισκόμαστε στην περίοδο πριν τα γενέθλια μας οι άμυνες του οργανισμού μας είναι πάντα πιο πεσμένες, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα σημασία στο σώμα σας, να κάνετε τσεκ απ και να ξεκουράζεστε. Ίσως και η ψυχολογία σας να είναι πιο πεσμένη και να έχετε τάσεις να κλείνεστε στον εαυτό σας και στο σπίτι σας. Η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει και μια ευχάριστη είδηση στα επαγγελματικά και ίσως αφορά κάτι που δουλεύετε κρυφά από τους άλλους ή κάποιοι άλλοι κάνουν παρασκηνιακές ενέργειες και επαφές και μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο επηρεάζεστε από την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα και μπορεί να πιεστείτε συναισθηματικά σε μια ερωτική ή φιλική σχέση και να εκραγείτε. Προσέξτε πολύ τα παιγνίδια εξουσίας, είτε τα κάνετε εσείς είτε είστε αποδέκτες. Επίσης, θα πρέπει να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και να μην μοιράζεστε μαζί τους πληροφορίες που αφορούν θέματα της δουλειάς σας, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε βάρος σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni