Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και σχεδόν ταυτόχρονα σχηματίζεται μια πολύ θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή Δία. Πάντα όταν έχουμε Πανσέληνο τα φώτα σχηματίζουν αντίθεση, δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο και στην συγκεκριμένη Πανσέληνο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο Ήλιος στην Παρθένο. Με λίγη ώρα διαφορά από την Πανσέληνο, οι κυβερνήτες αυτών των ζωδίων (ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο και ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων) σχηματίζουν ένα υπέροχο τρίγωνο και αυτό σημαίνει ότι αν χειριστούμε σωστά τις καταστάσεις θα έχουμε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε.

Εξαιτίας αυτού του τριγώνου, η Πανσέληνος αποκτά μια πιο πνευματική, αισιόδοξη, γενναιόδωρη, τυχερή επιρροή, που φέρνει καλά νέα και δίνει εύνοια σε επιχειρηματικές συμφωνίες, νομικά θέματα, μελέτη, έρευνα και ταξίδια. Όμως, επειδή αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται σε ένα πολύ συναισθηματικό περιβάλλον, αυτό των Ιχθύων και εμπλέκεται και ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με τα «σκοτάδια» της ζωής μας, καλό είναι να προσέξουμε τις αποφάσεις που βασίζονται σε εμμονές, παρόρμηση και χειριστικές καταστάσεις, για να μην χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Θα πρέπει λοιπόν να μην αφήσουμε τα συναισθήματα να μας «πνίξουν» και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα θέματα που μας αφορούν. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πλανήτης που θολώνει την κρίση μας, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στους Ιχθύς που σχηματίζεται η Πανσέληνος και σίγουρα θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω για να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να μην παρασυρόμαστε από ψεύδη και ουτοπίες.

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 28° 13′ των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς και ιδιαίτερα σε όσους έχουν τον Ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους από τις 26 έως τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni