Παλλήνη: Το σπίτι όπου έβαλε τέλος στη ζωή του ο 84χρονος – Τι είπε η σύζυγός του

Μια αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Παλλήνη, η οποία δοκιμάζεται από την πυρκαγιά καθώς ένας ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή όταν είδε το σπίτι του να καίγεται.

Το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, όπου και βρήκαν τον άνδρα μέσα σε λίμνη αίματος με το περίστροφο δίπλα του, στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η σύζυγος του αυτόχειρα, το σπίτι είχε καεί δύο φορές στο παρελθόν και ο ηλικιωμένος το βράδυ έσπευσε στην περιοχή για να ελέγξει την κατάσταση. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν καπετάνιος, προσπάθησε να σβήσει μόνος του τη φωτιά αλλά δεν τα κατάφερε.

Όταν είδε την κατοικία του να παραδίδεται ξανά στις φλόγες, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως μετέδωσε το Open, ο ηλικιωμένος – κατά πληροφορίες επρόκειτο για έναν 84χρονο συνταξιούχο ναυτικό – δεν άντεξε το γεγονός οτι είδε για τρίτη φορά το σπίτι του να καίγεται και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε περίστροφο στην κατοχή του, το οποίο έστρεψε προς τον εαυτό του όταν οι φλόγες πλησίασαν το σπίτι του.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/07) από τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Πηγή φωτογραφίας: newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni