Παιανία: Στα εγκαίνια του Παρατηρητήριου Πυροφύλαξης ο Στέλιος Πέτσας

Στα εγκαίνια του Παρατηρητήριου Πυροφύλαξης, στο Λόφο Αγίου Σωτήρος στην Παιανία, βρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Το έργο οποίο υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Παιανίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) και της Μητρόπολης Πειραιώς. Η χρηματοδότηση έγινε από το Υπουργείο Εσωτερικών και εντάσσεται στον ευρύτερο αντιπυρικό σχεδιασμό για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Πέτσα:

«Πάντα είχαμε τη βούληση, πλέον έχουμε και τα μέσα, προκειμένου να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την πυροπροστασία. Μαζί με τα τακτικά κονδύλια και τις έκτακτες ενισχύσεις, διαθέτουμε και τα κατάλληλα αναπτυξιακά εργαλεία, προκειμένου να δώσουμε στους χιλιάδες εθελοντές μας τη δυνατότητα να συνδράμουν αποφασιστικά στο επίπεδο της πρόληψης και μαζί με την Πολιτική Προστασία να κάνουμε ό,τι απαιτείται και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε άμεση επέμβαση. Μέσα από τις κατάλληλες συνέργειες, όλοι μαζί, ενωμένοι, με πίστη μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να προλάβουμε οποιαδήποτε πρόκληση καταστροφής, αλλά και προκειμένου να αντιδράσουμε γρήγορα, όταν θα χρειαστεί να επέμβουμε.»

 

Recommended For You

About the Author: efoni