Πέτρος Πουλάκης αποκλειστικά στο efoni.gr για την ανεξαρτητοποίησή του: Η κυρία Ραφτοπούλου είναι κατώτερη των περιστάσεων

Τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης επέλεξε ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος Πέτρος Πουλάκης με ανακοίνωση που γνωστοποίησε από τις 17 Νοεμβρίου.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν σε αυτή την απόφαση έκανε λόγο για «μη ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση» από την επικεφαλής του συνδυασμού κας Άννας Ραφτοπούλου, με τον οποίο εκλέχτηκε στις προηγούμενες Aυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανάρτηση του κύριου Πουλάκη:

 

Το efoni.gr επικοινώνησε με τον κύριο Πουλάκη, ο οποίος δήλωσε, όπως και στην ανάρτησή του, πως η κυρία Ραφτοπούλου φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων καθόλη τη διάρκεια της θητείας της ως αντιπολίτευση του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδας. Ακόμη, ερωτώμενος αν τελικά ανεξαρτητοποιήθηκε ή διεγράφη από την παράταξη της κυρίας Ραφτοπούλου απάντησε πως φυσικά και ανεξαρτητοποιήθηκε και είχε καταθέσει την παραίτησή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον οποίο και ζήτησε να την κάνει γνωστή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. «Είναι αστεία όσα ισχυρίζεται η κυρία Ραφτοπούλου», επεσήμανε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το πολιτικό του μέλλον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν η ενασχόληση θα αφορά το Δήμο ή την Περιφέρεια.

«Δεν ξέρω ακόμα ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα, όμως ξέρω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω, όπως άλλωστε τόσα χρόνια κάνω έμπρακτα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όταν ασχολείσαι με όσα συμβαίνουν στο Δήμο στον οποίο ζεις, μεγαλώνεις την οικογένειά σου, θέλεις σίγουρα να κάνεις το καλύτερο για αυτόν», είπε κλείνοντας ο κύριος Πουλάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni