Πάτρα: Πληροφορία «βόμβα» για 6 νέες διώξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα

«Βόμβα» για έξι νέες διώξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα εκτόξευσε ο Γιώργος Λιάγκας, την ώρα που αναμένονται τα πορίσματα για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας. «Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας».

«Συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Κρατούμενες φωνάζουν στη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μάνο, αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ»

Την ίδια ώρα, πάντως, που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, οι υπόλοιπες κρατούμενες την χλευάζουν. Μπορεί να είναι μόνη της στο κελί ωστόσο οι κρατούμενες την βλέπουν. Μία πρώην κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε: «Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».

Η πρώην κρατούμενη ανέφερε ακόμη ότι «υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες». Είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο γιατί βρίσκεται στο χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια. Μάλιστα, οι κρατούμενες της φωνάζουν πολλά για τα παιδιά της αλλά δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα από αυτά που έχει ακούσει. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία μία φορά αντέδρασε: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ” της έλεγαν και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».

Recommended For You

About the Author: efoni