Ο Κωνσταντίνος Κεντέρης στο Ολυμπιακό Χωριό

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία έλαβε χώρα από την ομάδα της Νέας Γενιάς του Ολυμπιακού Χωριού. Ο Κωνσταντίνος Κεντέρης, ένας από τους διασημότερους Έλληνες αθλητές, κοσμεί μία από τους οδούς της περιοχής σε γκράφιτι!

«Το συγκεκριμένο Γκράφιτι αναπαριστά τον Κωνσταντίνο Κεντέρη, τον σπουδαίο Αθλητή μας που και η δικιά μας γενιά τον θαύμαζε και τον αγάπησε όσο κανέναν, το κτήριο μας βρίσκεται στην Οδό του, οπότε η μικρότερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτή. Κύριε Κεντέρη ελπίζουμε να σας αρέσει και κάποια στιγμή να το δείτε και από κοντά.», έγραψαν στην ανάρτησή τους τα παιδιά που ανέλαβαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων, κατάφεραν να την υλοποιήσουν.

Το efoni.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Βοσινά,ο οποίος είναι μέλος της ομάδας Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού, της ομάδας που έχει ξαφνιάσει με ευχάριστο τρόπο, όλο το δήμο Αχαρνών, με τη νέα οπτική που φέρνει στον εθελοντισμό για τον τόπο τους.

Ο Βασίλης Βοσινάς ανέφερε τα εξής στην Άρτεμις Γκούρλια για την συγκεκριμένη ενέργεια:

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Κεντέρη, μπορούμε να πούμε πως μας έδωσε μεγάλη ανάταση ψυχής γι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Χαιρόμαστε πραγματικά που εμείς,  μια χούφτα νέοι, καταφέραμε να βάλουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού του θρύλου των παιδικών μας χρόνων.»

Το έργο θα το βρείτε στην οδό Κωνσταντινου Κεντέρη 11 και είναι έργο του καλλιτέχνη, Loni_eightyfive που δημιούργησε ένα μοναδικό έργο με πολύ μεράκι όλες αυτές τις μέρες.

Καλή συνέχεια παιδιά, στην προσπάθειά σας για ένα για ένα Ολυμπιακό Χωριό ζωντανό και φωτεινό!

 

Recommended For You

About the Author: efoni