Ο Δήμος Παιανίας και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επιβράβευσαν τους έξι αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2019-2020.

Ο Δήμος Παιανίας και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, παρέδωσαν έξι χρηματικές επιταγές συνολικής αξίας 4.500€, ευγενικής δωρεάς του ΔΑΑ, στους έξι αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου Παιανίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2019-2020.
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας οι φοιτητές – πλέον- προσήλθαν και παρέλαβαν τους επαίνους τους από τον δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, την αρμόδια αντιδήμαρχο Παιδείας Έλενα Αντωνίου και την κα. Ευδοκία Αναματερού, Ειδικό Ποιότητας Αέρα, Κλιματικής Αλλαγής και Κοινωνικής Δέσμευσης του ΔΑΑ.
Πρόκειται για τους:
• Μαρία Πολύδωρα, Νομική
• Αλεξία-Παρασκευή Βιζηράκη, Ψυχολογία
• Αθανάσιο Λιακόπουλο, Ηλ. Μηχανικών & Μηχ. Υπολογιστών
• Δημοσθένη Μπούτση, Διοικ. Επιστήμης & Τεχνολογίας
• Ιωάννη –Νικόλαο Ιονέσκου, Βιολογία
• Αναστασία Πιλάτη, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
Ο Δήμαρχος Παιανίας συνεχάρη τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους σημειώνοντας πως «η δική σας επιτυχία γεμίζει χαρά όλους μας. Είναι η δική σας γενιά που θα κληθεί να διαμορφώσει το μέλλον όχι μόνο στο δήμο μας αλλά στη χώρα μας. Η μεγάλη μετάβαση στην ζωή σας συνέπεσε με την μεγάλη παγκόσμια δοκιμασία της πανδημίας που δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την χώρα μας. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να είναι πιο ανέμελα για εσάς ώστε να έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την φοιτητική ζωή τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».
Την τελετή παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι Διευθύντριες του Δημοσθενείου ΓΕΛ Παιανίας, κα. Μαρία Γιαχουντή και η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Γλυκών Νερών, κα. Άννα Μπαράτση.
Οι υγειονομικοί περιορισμοί δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή βράβευσης όλων των μαθητών του Δήμου Παιανίας. Ως εκ τούτου όλοι οι εισαχθέντες μαθητές του δήμου μας θα λάβουν ταχυδρομικά τον έπαινο τους το προσεχές διάστημα.

Recommended For You

About the Author: efoni