Ουχάν: Δείτε τι έγινε την Πρωτοχρονιά (εικόνες)

Με τον πλανήτη να παραμένει σε lockdown και με χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, ο Ουχάν, η πόλη από την οποία άρχισε η πανδημία του κορονοϊού… υποδέχτηκε με ξέφρενα πάρτι την έλευση της νέας χρονιάς.

Πριν από έναν χρόνο, στην Ουχάν, την πόλη της επαρχίας Χουμπέι στην Κίνα ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, η οποία εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και έχει μέχρι στιγμής, στοιχίσει την ζωή σε πάνω από 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι στην Ουχάν δεν έχουν αναφερθεί νέα κρούσματα κορονοϊού από τις 10 Μαϊού, μετά από ένα από τα πιο αυστηρά lockdown σε όλο τον κόσμο που εφάρμοσε πριν από 7 μήνες.

Κι ενώ, η υπόλοιπη ανθρωπότητα υποδέχτηκε το 2021 σχεδόν βουβά και υπό αυστηρούς περιορισμούς, στην Ουχάν έγινε η νύχτα μέρα.

Οι πολίτες της κινεζικής πόλης πλημμύρισαν τους δρόμους γύρω από το δημαρχείο κρατώντας μπαλόνια, με κάποιους να φορούν μάσκες, άλλους να τις έχουν κατεβάσει κι άλλους να μην φορούν καθόλου.

Την ίδια ώρα, οι νέοι κατέκλυσαν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με κάποιους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να λένε ότι ήταν προσεκτικοί, αλλά δεν ανησυχούσαν μήπως κολλήσουν κορονοϊό.

Recommended For You

About the Author: efoni