Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Ανατολικής Αττικής.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε χθες η έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Ανατολικής Αττικής. Υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού, η αποσυμφόρηση των υπηρεσιών της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ανατολικής Αττικής επί της οδού Κλεισθένους στον Σταυρό Αγ. Παρασκευής και η στέγαση τους σε νέο αναβαθμισμένο χώρο για τους εργαζόμενους αλλά και τους 400 και πλέον πολίτες που επισκέπτονται την υπηρεσία ημερησίως είναι πλέον γεγονός.

Η συγκεκριμένη Διεύθυνση στεγάζεται σε κτίριο 2.300 τετραγωνικών μέτρων, καλύπτει τις ανάγκες περίπου 750.000 πολιτών, ενώ εκδίδει γύρω στις 15 χιλιάδες άδειες οδήγησης και 55 χιλιάδες άδειες κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι μαζί με τις κτιριακές εγκαταστάσεις εξασφαλίστηκε και ανοικτό πάρκινγκ το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών που προσέρχονται να εξυπηρετηθούν ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες προβλέψεις για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Αυγερινός στη δήλωσή του ανέφερε : «Σήμερα είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Περιφερειάρχη μας για την έναρξη μιας νέας ευχάριστης μέρας για την Ανατολική Αττική και τη Διεύθυνση Μεταφορών. Μετά από 25 χρόνια ενός απαράδεκτου εργασιακού χώρου, για πολίτες και εργαζόμενους, η Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής άλλαξε επιτέλους πρόσωπο. Με συντονισμένες προσπάθειές μας και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Πατούλη το κτίριο στην οδό Κλεισθένους ανακαινίστηκε πλήρως καταλαμβάνοντας και έναν επιπλέον όροφο. Η μεγάλη όμως αλλαγή είναι στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όπου εκτός του σύγχρονου και φιλικού περιβάλλοντος θα μπορεί πλέον να διεκπεραιώνει το αίτημα του πολίτη εντός ωρών. Είχαμε βάλει ένα στοίχημα να τα καταφέρουμε στο ελάχιστο δυνατό χρόνο και το πετύχαμε».

Recommended For You

About the Author: efoni