Ολλανδία: Επίθεση με βαλλίστρα- Δυο νεκροί, ένας τραυματίας

Τα θύματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα, από το μπαλκόνι του οποίου εκτόξευε βέλη ο ημίγυμνος άντρας – Το περιστατικό σημειώθηκε στα ανατολικά της Ολλανδίας, στην πόλη Άλμελο

Η ολλανδική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για «επίθεση με μαχαίρι», όπως ανακοίνωσε, στην πόλη Άλμελο, από την οποία δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε.

Στο μεταξύ, βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν έναν ημίγυμνο άντρα να βρίσκεται σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στην περιοχή που καταγράφηκαν τα μαχαιρώματα και να εκτοξεύει βέλη με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν αργότερα γνωστά, οι δύο νεκροί κι ο ένας τραυματίας εντοπίοστηκαν στο διαμέρισμα, στο μπαλκόνι του οποίου βγήκε αργότερα ο άντρας κι άρχισε να εκτοξεύει βέλη με τη βαλλίστρα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς προς το μέρος του και κατάφεραν, μετά από λίγα λεπτά, να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίους συνδέουν τον συλληφθέντα με τα μαχαιρώματα.

ollandia

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα, ενώ η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε από τι προήλθε ο τραυματισμός του συλλφθέντα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αστυνομικών δυνάμεων, η κατάσταση έχει, πλέον, ομαλοποιηθεί, ενώ τα έξι ασθενοφόρα και τα περιπολικά που βρέθηκαν στην περιοχή, έχουν αποχωρήσει και η κίνηση έχει αρχίσει να αποκαθίσταται.

Recommended For You

About the Author: efoni