Ολική έκλειψη Ηλίου: Ποια ζώδια τραβάνε σε όλα μια κόκκινη γραμμή;

Στις 14 Δεκεμβρίου και στις 18:17 πραγματοποιείται μια ολική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στις 23 μοίρες του Τοξότη, – που ευτυχώς (!) δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα. Η ολική έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο ακριβείας με τον Νότιο Δεσμό Σελήνης, το Κάρμα δείχνει πως κλείνει ένας μοιραίος κύκλος για να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι.

Την Τρίτη στις 15 το απόγευμα η Αφροδίτη περνάει από τον Σκορπιό στον Τοξότη και η διάθεση όλων γίνεται πιο αισιόδοξη ! Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα θα ξαναχαμογελάσουν…

Οι τυχερές μέρες της εβδομάδας

  • 14 και 15 που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε αρμονική όψη με Δία και Κρόνο δίνει ευκαιρίες  στον έρωτα και τα συναισθήματα, σταθεροποιεί  τα οικονομικά αλλά και δίνει έμπνευση  στην Τέχνη!
  • Στις 15 και 16 με την Αφροδίτη στον αισιόδοξο Τοξότη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη η αισιοδοξία αλλά και η δράση επανέρχονται. Χρειάζεται όμως σύνεση.
  • Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος μετά από 3 χρόνια στον Αιγόκερο, που ταλαιπώρησε όλα τα παρορμητικά Κριούς Καρκίνους Ζυγούς Αιγόκερους φεύγει και περνάει στον Υδροχόο
  • Ο Δίας στις 19 κάνει θεαματική είσοδο στον Υδροχόο προοιωνίζοντας τη Νέα Εποχή, με την μεγάλη σπάνια Σύνοδο με τον Κρόνο, που στις 21 ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, θυμίζει το Αστέρι της Βηθλεέμ και υπόσχεται την δημιουργία ενός νέου κόσμου, μια αναγεννημένης ζωής!! ( Την όψη αυτήν, για την οποία μιλήσαμε στο άρθρο του Δεκεμβρίου, θα την αναλύσουμε  τις επόμενες μέρες).
  • Στις 20 Δεκεμβρίου την Κυριακή το πρωί, ο Ερμής στην καρδιά του Ήλιου  είναι η καλύτερη μέρα, για μια νέα ιδέα, επικοινωνία, συμφωνία, συζήτηση, ακόμα και για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να ζητήσετε μια χάρη από έναν σημαντικό άνθρωπο.

Κριός

Οι πράξεις μένουν για πάντα και είστε οι καλύτεροι σε αυτό!

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ερμή γίνεστε ιδαίτερα ενεργητικοί και δυναμικοί ακόμα και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Διεκδικείτε μέχρι τέλους όσα επιθυμείτε αλλά οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 15 η Αφροδίτη μαζί με την έκλειψη στις 14 και για πολλές μέρες σας ανοίγει νέους δρόμους που ευνοούν μακρινούς στόχους και μελλοντικά σχέδια.

Ταύρος

Σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο είναι ο δικός σας θησαυρός…

Τα οικονομικά σας αλλά και μυστικά συναισθήματα, σας απασχολούν έντονα. Οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Σημαντικές γνωριμίες και σχέσεις σας ενεργοποιούν.

Η έκλειψη Ηλίου στις 14 και μέχρι τις 30 επηρεάζει μια μακροχρόνια σχέση σας, τον γάμο ή μια επαγγελματική συνεργασία , πιο πολύ τους Διδύμους του 3ου Δεκαημέρου. Θα συμβούν αλλαγές που μπορεί να σας αναστατώσουν. Θα τελειώσει μόνο ό,τι από καιρό σας ταλαιπωρεί. Ταυτόχρονα όμως μπορείτε να τακτοποιήσετε καθημερινά και οικονομικά θέματα με τον πιο ωφέλιμο τρόπο.

Καρκίνος

Υπομονή και το χαμόγελο επιστρέφει στην καρδιά σας.

Κάντε υπομονή και επιτέλους στις 17 Δεκεμβρίου  ο Κρόνος μετά από 3 χρόνια που δοκίμασε τον γάμο, σχέσεις και συνεργασίες  σας αφήνει να ηρεμήσετε και να αξιοποιήσετε την σοφία από τις εμπειρίες που σας έδωσε. Οι Καρκίνοι του 3ου Δεκαημέρου λίγο ακόμα επηρεάζεστε από τον Άρη στα επαγγελματικά ίσως και στην οικογένεια.

Η Έκλειψη Ηλίου ξυπνάει θέματα εργασιακών σχέσεων ή και προβλημάτων στην υγεία. Φροντίστε τον εαυτό σας.

Λέων

Ακόμα και στα δύσκολα ο βασιλιάς του ζωδιακού στέφεται νικητής.

Φίλοι μου η Έκλειψη Ηλίου αν και σκοτεινιάζει τον δικό σας κυβερνήτη τον Ήλιο στο τέλος θα φέρει θετικά και ωφέλιμα αποτελέσματα. Έρωτας, παιδιά, επιχείρηση, δημιουργία στο επίκεντρο αλλαγών αλλά με θετικό ισοζύγιο. Με πιο απλά λόγια όταν κάτσει η σκόνη , θα κρατήσετε μόνο ό,τι σας δίνει χαρά, αγάπη και δημιουργία.

Παρθένος

Ακολουθήστε το φως στην άκρη του τούνελ.

Η έκλειψη Ηλίου γίνεται στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης και επηρεάζει πιο πολύ το 3ο Δεκαήμερο των Παρθένων. Δώστε προσοχή λοιπόν σε βλάβες αλλά και στο να ομορφύνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι για σας και την οικογένειά σας, αλλιώς θα έχετε παράπονα. Οι οικογενειακές σχέσεις χρειάζονται την προσοχή και την φροντίδα σας.  Η επόμενη βδομάδα θα σας ανταμείψει.

Ζυγός

Αλλαγές και νέες ευκαιρίες, κοιτάξτε καθαρά μπροστά σας.

Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε πιο ασφαλείς και θα έχετε κάποια δωράκια κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Ευκαιρίες οικονομικής ανάκαμψης αλλά και εύνοια σε επικοινωνία, νέες ιδέες, συμφωνίες, χαρούμενες ειδήσεις και γλυκά λόγια.

Αγορές και πωλήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Δίας και Κρόνος από τις 19 ανοίγουν νέους δρόμους ευκαιριών για σας και θα ξεκινήσουν τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου. Οι Ζυγοί του 3ου Δεκαημέρου όμως να προσέχουν για λίγο ακόμα ως τις αρχές Ιανουαρίου τις συνεργασίες ή τις σχέσεις τους.

Σκορπιός

Μαγνητίζετε με το πάθος που σας κατακλύζει.

Έρωτας, ομορφιά, λάμψη και δημιουργία στις 14 και 15 μπορούν να σταθεροποιηθούν και να σας δώσουν πολλά χαμόγελα ικανοποίησης.

Από τις 15 σας απασχολούν τα οικονομικά σας και έχετε έσοδα αλλά και έξοδα που σας δίνουν ικανοποίηση.

Τοξότης

Επιτέλους αλλάζετε και έρχονται νέα δεδομένα.

Η όλική έκλειψη Ηλίου αλλά  και ο Ερμής είναι στο δικό σας ζώδιο έχετε τόσα πολλά στο μυαλό σας και θέλετε να τρέξετε να τα αλλάξετε και να τα διορθώσετε όλα. Όσοι έχετε γενέθλια από τις 11 ως τις 17 Δεκεμβρίου επηρεάζεστε πιο πολύ για όλη την νέα γενεθλιακή σας χρονιά . Αλλάζουν όλα αλλά και εσείς και δεν είναι πάντα εύκολο να ξεκαθαρίσετε όμως αυτό θα γίνει και μετά την ‘εκκαθάριση’ παλιών χρεών και λαθών νιώθετε πιο δυνατοί και πιο λαμπεροί για νέες ευκαιρίες. Στις 20 αξιοποιήστε την μέρα στο έπακρο.

Αιγόκερως

Απελευθερώνεστε σταδιακά από βάρη και αρνητικά συναισθήματα.

Επιτέλους θα πάρετε ανάσα. Στις 17 αποχαιρετάτε τον Κρόνο μετά από 3 ολόκληρα χρόνια που δοκίμασε τις αντοχές, την ψυχολογία αλλά και την υγεία και τις σχέσεις σας. Επιτέλους βήμα βήμα, μέρα την μέρα θα ξαναπάρετε την ζωή σας στα χέρια σας. Δεν θα λυθούν όλα ως δια μαγείας αλλά θα ξαναχτίσετε μια νέα ζωζή σε πιο γερές βάσεις γιατί τώρα ξέρετε ποιοι αξίζουν να είναι στην ζωή σας και είστε πιο ώριμοι από ποτέ.

Μια σημαντική νέα ευκαιρία αχνοφαίνεται στον ορίζοντα που θα σας δώσει ασφάλεια και σιγουριά. Φροντίστε τον εαυτό σας χρειάζεστε ξεκούραση και ενδυνάμωση αλλά και δικούς σας ανθρώπους που μπορεέι να σας χρειάζονται. Το 3ο Δεκαημέρο μέχρι τις αρχές Γενάρη δώστε τόπο στην οργή και συγκρατηθείτε.

Το παρασκήνιο δυνατό αλλά δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας !

Υδροχόος

Καλωσορίστε στο ζώδιο σας τη νέα εποχή που ανατέλλει.

Η έκλειψη επηρεάζει με αλλαγές  που όμως, θα αποδειχτούν τελικά θετικές για σας στις φιλίες και στην συλλογική δουλειά. Ακόμα και αν κάτι αλλάξει λοιπόν μην αναστατωθείτε αλλά χαράξτε νέα πορεία.

Ιχθύες

 Αφήστε πίσω σας τα βαρίδια και τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε με σοφία.

Η έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει σε θέματα εργασίας αλλά και της εικόνας που βγάζετε στον κοινωνικό σας κύκλο. Διαφυλάξτε λοιπόν το προφίλ σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Μια επαγγελματική αλλαγή μπορεί να σας ανησυχεί και να σας προκαλεί ανασφάλεια όμως, πολύ σύντομα μέσα από καλούς φίλους ή και άτομα με εμπειρία θα πετύχετε τους στόχους σας. Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμίων σας, γιατί από κει θα βρείτε υποστηριχτές.

Πηγή: marigiova.gr

Recommended For You

About the Author: efoni