Οι Παραλίες του Δήμου Ωρωπού αλλάζουν

Οι  Παραλίες του Δήμου Ωρωπού αλλάζουν… Γίνονται  σύγχρονες…  ασφαλείς…. λειτουργικές και αποδίδονται στους πολίτες προσφέροντας όλα όσα απαιτούν οι σημερινές συνθήκες…. Αυτά αναφέρει ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και καλεί δημότες και επισκέπτες να χαρούν με ασφάλεια τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Ο κ. Γιασημάκης μας αναφέρει πως με αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ τοποθετήθηκαν και είναι ήδη σε λειτουργία 4  σύγχρονες ράμπες, στο  Χαλκούτσι, στην  παραλία Μαρκοπούλου και στους  Αγίους Αποστόλους, που διευκολύνουν την πρόσβαση στους συνανθρώπους μας που το είχαν μεγάλη ανάγκη.
Μια κίνηση άκρως απαραίτητη που αναπληρώνει ένα μόνο μέρος από την υποχρέωση της πολιτείας απέναντι σε αυτούς τους συμπολίτες μας.

Επίσης για  πρώτη φορά….θέλοντας να διασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των λουόμενων στις παραλίες του Ωρωπού εξοπλίσαμε και παραδώσαμε ήδη 7  παρατηρητήρια ναυαγοσωστών, στελεχωμένα με έμπειρους και εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα μέσα που απαιτεί η περίσταση.
Συγκεκριμένα κάθε παρατηρητήριο περιλαμβάνει…Σωστικό Σκάφος με την ένδειξη «Rescue Boat» με μπλε και πορτοκαλί απόχρωση καθώς και Τζετ Σκι.

Επίσης σε κάθε ναυαγοσωστικό παρατηρητήριο υπάρχει διαθέσιμος απινιδωτής, ναυαγοσωστικά μέσα όπως σωσίβια…σανίδα διάσωσης… σωστικό σωλήνας… πτυσσόμενο ή πλωτό φορείο…φορητό φαρμακείο και υλικά Πρώτων Βοηθειών, ισοθερμικές κουβέρτες, μάσκες, βατροχοπέδιλα, καταδυτικό μαχαίρι, πινακίδες σήμανσης, αδιάβροχος φακός, κιάλια κ.α.


Συνεχίζουμε με κινήσεις στοχευμένες … μελετημένες και σχεδιασμένες να υπηρετούμε τους πολίτες…και να εξασφαλίζουμε τα όσα απαιτούνται προκειμένου το καλοκαίρι να είναι ήρεμο και ασφαλές και να εξασφαλίζει την ψυχαγωγία και την διασκέδαση τους .

Recommended For You

About the Author: efoni