Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία – Θέμα χρόνου οι συλλήψεις τους

Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, οι κάμερες του σταθμού κατέγραψαν πεντακάθαρα τα πρόσωπα των δραστών και έχουν βοηθήσει την ΕΛΑΣ να τους ταυτοποιήσει.

«Το υλικό έχει παραδοθεί στην αστυνομία και όπως έχω ενημερωθεί φαίνονται πεντακάθαρα τα πρόσωπα των δραστών και σύντομα θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Στο μετρό υπήρχε αστυνομική παρουσία ωστόσο δεν πρόλαβε να πιάσει τους δράστες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Την ίδια στιγμή από ώρα σε ώρα αναμένεται η ΕΛ.ΑΣ. να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας.

Στην Αστυνομία είναι εξοργισμένοι με το γεγονός, και όπως είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο ΟΡΕΝ οι Αρχές έχουν βάλει στοίχημα να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη «τα δύο “κτήνη” όπως τους αναφέρει και η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.»

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα, η Αστυνομία το έχει πάρει «προσωπικά» και θα τους πιάσει. «Ήταν ένας άνθρωπος που πήγαινε στη δουλειά του, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι από θαύμα ζει, από θαύμα δεν έμεινε ανάπηρος» είπε μεταξύ άλλων ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Recommended For You

About the Author: efoni