Ξεκινούν στον Δήμο Παιανίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι βραδιές θερινού Cinema

Από τις 27 Ιουνίου έως και τις 29 Ιουλίου τα προαύλια των 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών, 2ου Γυμνασίου Γλυκών Νερών, η πλατεία Κορυτσάς, οι χώροι σε Άγιο Ανδρέα & Αργιθέα και 1ου & 2ου Γυμνασίου Παιανίας μετατρέπονται σε χώρους πολιτισμού.
«Η ανάγκη για πιο ξένοιαστο καλοκαίρι, με όμορφες στιγμές που θα γεμίσουν τις ψυχές μας για τον επόμενα χειμώνα, είναι κοινή για όλους. Με αυτό ως οδηγό μας, φέτος στον Δήμο Παιανίας σχεδιάσαμε ένα κινηματογραφικό πανόραμα για μικρούς και μεγάλους ζωντανεύοντας τις σχολικές αυλές και όχι μόνο. Με ταινίες του σύγχρονου ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Δημιουργούμε συνθήκες διεξόδου για όλους του δημότες, χωρίς κόστος για εκείνους, συμβάλλοντας στον βαθμό που μας επιτρέπεται στην βελτίωση της καθημερινότητας.» σημειώνει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
«Το θερινό σινεμά επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στον Δήμο Παιανίας. Σας περιμένουμε» αναφέρει από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΠ Κωνσταντίνα Βλάχου.
Η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τι προβολές, λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στις παιδικές ταινίες η συνοδεία θα γίνεται αυστηρά από έναν γονέα για την μεγαλύτερη εξυπηρέτηση όλων των οικογενειών

Recommended For You

About the Author: efoni