Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνισή του μετά από 3 χρόνια

Τρία χρόνια έχει να εμφανιστεί δημόσια ο Νότης Σφακιανάκης και σήμερα κυκλοφόρησε  βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή έξω από το σπίτι του.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικό βίντεο που δείχνει τον λαϊκό καλλιτέχνη έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα. Όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο μάλιστα, δεν απέφυγε την κάμερα, αλλά χαιρέτησε με ένα «Γεια σας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης μένει με τη σύζυγό του, με την οποία είχε ειπωθεί νωρίτερα το καλοκαίρι, ότι χώρισαν. Μαζί τους μένει και ο γιος τους.

Ο Νότης Σφακιανάκης καταγράφεται να μεταφέρει σακούλες με ψώνια από το αυτοκίνητό του στο σπίτι. «Διαψεύδει με τον τρόπο του όσα γράφτηκαν, δεν είναι απομονωμένος» αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής Θάνος Βάγιος.



«Έχει χωρίσει» έλεγε φίλος του τον Ιούνιο


Τον Ιούνιο, φίλος και παλιός συνεργάτης του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει με τη γυναίκα που ήταν παντρεμένος από το 1991, την Κίλι Σφακιανάκη.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Πιλάτος είχε πει: «Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν».

Recommended For You

About the Author: efoni