Ντόρα Μπακογιάννη: Μεγάλο ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης

Το κύμα συμπαράστασης που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της ίδιας πως πάσχει από καρκίνο, έχει συγκινήσει την Ντόρα Μπακογιάννη. Άμεσα ξεκινά η θεραπεία της.

Το είπε χθες (18.10.2021) στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως ο καρκίνος (πολλαπλό μυέλωμα) της «χτύπησε» την πόρτα, το επανέλαβε και σήμερα με ανάρτησή της στο Facebook: η στήριξη όλων έχει συγκινήσει τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ανεβάζοντας το βίντεο από τη συζήτηση με τον Δημήτρη Καιρίδη, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης, διότι πράγματι τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων».

Η Ντόρα Μπακογιάννη έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο όταν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας οι εξετάσεις αίματος που έκανε μετά την εγχείρηση στο γόνατο, αποκάλυψαν μια τιμή που χτύπησε… καμπανάκι κινδύνου. Και οι νέες εξετάσεις αποκάλυψαν το πρόβλημα.

Θεράπων ιατρός της Ντόρας Μπακογιάννη είναι ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος. Άμεσα, θα ξεκινήσει ανοσοθεραπεία, με το πολλαπλό μυέλωμα να είναι σε αρχικό στάδιο.

Recommended For You

About the Author: efoni