Ναρκωτικά, χρήματα και 4 συλλήψεις σε Ζεφύρι, Μενίδι – Κατασχέθηκε και ταξί που μετέφερε ηρωίνη

Τέσσερις συλλήψεις σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στο Μενίδι και το Ζεφύρι. Κατασχέθηκε 1,5 κιλό ηρωίνη, αλλά και ένα ταξί που χρησιμοποιείτο για τη διακίνηση.

Ειδικότερα, σε Μενίδι και Ζεφύρι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 53 ετών και δύο γυναίκες 50 και 34 χρόνων, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 36χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 31χρονος εντοπίστηκε να κατέχει, με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό των άλλων κατηγορουμένων, μέσα σε ταξί (!), τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1.240 γραμμαρίων, καθώς και μία ακόμα συσκευασία, επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από την οθόνη του στερεοφωνικού συστήματος του οχήματος, που περιείχε 265 γραμμάρια ηρωίνης.

Στην επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ της Πέμπτης (22.09.2022) συμμετείχαν, επίσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της ΟΠΚΕ, καθώς και αστυνομικός σκύλος.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος παρέλαβε τις συγκεκριμένες ποσότητες από το σπίτι του 53χρονου και της 50χρονης, μέσω των άλλων κατηγορούμενων, ενώ τις έκρυψαν μέσα στο ταξί με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν πέντε έρευνες σε σπίτια, όπου κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 1.505 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα ταξί, το χρηματικό ποσό των 3.204,8 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα, συσκευή καταγραφής και 5 κάμερες ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Recommended For You

About the Author: efoni