Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Βίντεο – ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του στον Βύρωνα δημοσιοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «άνανδρα θρασίμια» προσθέτοντας ότι «από θαύματα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό».

Στο βίντεο φαίνεται ένας περαστικός να πλησιάζει την εστία φωτιάς που έχει εκδηλωθεί για να τη σβήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, σημειώνεται έκρηξη από τον πρώτο μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει οι άγνωστοι.

«Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…» γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!

Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Δεν φοβόμαστε»

«Δε φοβόμαστε»: Το μήνυμα αυτό έστειλε νωρίτερα με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της στον Βύρωνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας» συμπληρώνει η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Η ίδια, μάλιστα, κάνει ξεχωριστή αναφορά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας γράφοντας ότι «στέκεται ΟΡΘΙΟΣ πάντα και ΠΑΝΤΟΥ».

«Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται» καταλήγει η κυρία Παναγιωτοπούλου

Η ανάρτηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου : ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!

Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν , ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου Nikos Hardalias B που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα.

Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται.

Τι έχουν καταγράφει οι κάμερες

Από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί η δράση των εμπρηστών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN oι δράστες της επίθεσης φαίνεται να κουβαλούν τον εμπρηστικό μηχανισμό μέσα σε σακίδιο, μετά τον τοποθετούν έξω από τα καταστήματα και φυσικά στη συνέχεια φαίνεται να φεύγουν από την περιοχή.

Από το υλικό που έχουν τραβήξει οι κάμερες διακρίνεται και μια μηχανή, η οποία εμφανίζεται να περνάει λίγο νωρίτερα και σύμφωνα με τις αρχές αυτή η μοτοσικλέτα είναι ύποπτη.

Φαίνεται πως η μηχανή πέρασε από το σημείο για να τσεκάρει αν υπάρχουν κάποια άτομα ή περιπολικά για ι να ειδοποιήσει την ομάδα να κάνει τον εμπρησμό.

Η επίθεση

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Recommended For You

About the Author: efoni